1500 TL'ye Kasa, PSU ve CPU Önerisi

Berk Aktaş

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni sistemim için son kalan parçalar bunlar. 650 W+ ve en kötü bronze sertifikalı bir PSU, hava soğutmalı bir işlemci fanı ve bir kasa önerisi beklemekteyim sizlerden. Bütçe 1500 TL.

Sistem;
  • CPU: i5 8600K
  • GPU: MSI GTX 1060 Gaming X 6GB
  • RAM: Corsair Vengeance 3000 MHz 2x8 16 GB DDR4
  • Motherboard: Asus TUF Z370-PLUS Gaming
  • SSD: Samsung 850Evo 250GB
Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten bu fiyata, temper glass kasa görünümlü ve ön plakada 3 fan bulunduran kasa bulmak zor.
PSU olarak Seasonic aklımdan geçen markaydı ve sanırım GTX1060'ı zaten rahat rahat besler eğer RTX serisine geçecek olursam onu da idare edebilir gibi duruyor.

Nanokatalog üzerinden almayacağım sanırım, fan çok güzel görünüyor ama kasa ve psu hemen elimde olacak bi hafta sonra alırsam, 1 ay fan beklemek istemiyorum. Mümkünse yeni bir model önerebilirseniz LGA1151 için çok sevinirim.

Teşekkürler.

Not: Avrupa depolarında bu ürünün mevcut olduğunu söylediler, sipariş halinde 7 iş günü içinde geleceğini söylediler ama inansam mı bilemedim ne dersiniz?

Son düzenleme:
Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten bu fiyata, temper glass kasa görünümlü ve ön plakada 3 fan bulunduran kasa bulmak zor.
PSU olarak Seasonic aklımdan geçen markaydı ve sanırım GTX1060'ı zaten rahat rahat besler eğer RTX serisine geçecek olursam onu da idare edebilir gibi duruyor.

Nanokatalog üzerinden almayacağım sanırım, fan çok güzel görünüyor ama kasa ve psu hemen elimde olacak bi hafta sonra alırsam, 1 ay fan beklemek istemiyorum. Mümkünse yeni bir model önerebilirseniz LGA1151 için çok sevinirim.

Teşekkürler.

Not: Avrupa depolarında bu ürünün mevcut olduğunu söylediler, sipariş halinde 7 iş günü içinde geleceğini söylediler ama inansam mı bilemedim ne dersiniz?

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun.
Nanokatalog güvenilir sitedir. Çok alışveriş yapmışlığım var. Avrupa depolarında dahi olsa gümrük vs. durumlarından ürünün gelme süresi 10 günü aşıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı