canerozer
Kilopat
Daha fazla
Anladım sadece şu usb girişi olması sizce ses kalitesinde eksi bir durum olustururmu bu konuyu cok merak edıyorum .Yıllar önce lisede cep harçlıklarımı biriktirerek almıştım 300 kağıda. Yapı olarak sağlam yani onca kez yere düşünmem çarpmam dan sonra çizik bile almadı ancak, kablosu örgütsüz olduğu için kırılmaya çok müsade ediyor ve kafa bandının protein derisinden olan kısmı biraz soyuldu. Onun dışında ses kalitesi fena değil. CS gibi oyunlarda çok rahat ses kasılabiliyor. Daha ucuz kulaklıklara göre ses kalitesi daha iyi ayrıca Sony'in kulak içi kulaklığı var onu kullandığım zamanlarda aralarında ki ses netliği farkını çok rahat anlayabiliyorum. Driverları 50mm ve kulaklık kulağınızı tamamen içine alıyor. Dışarıya da ses veriyor isterseniz sesi fulleyip hoparlör gibide kullanabilirsiniz. Mikrofon kaliteside fena değil diye bilirim. Öyle ağam şahım değil ama yinede net ve anlaşılır çıkıyor sesiniz. Bütçeniz gayet iyi bu nedenle 7.1 kulaklık almanızı tavsiye ederim. Siberia 200 stereo bir kulaklık.