1500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1500

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Saatlerdir klavye arıyorum ve bir türlü karar veremedim. Aşağıdaki kullanım amacına göre bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Klavye kullanım amacı ve tercihi:
Önceliğim kodlama, arada da oyun oynarım ama rekabetçi değilim.
Sessiz olması tercihim.
Numpad kısmı olmasına gerek yok. (%80 ve altı)
Mümkünse İngilizce QWERTY ama Türkçe Q'de kabulümdür.
Kablolu/kablosuz fark etmez.

Son olarak 1500 TL'yi geçmek istemiyorum ama zorlarsam en fazla 2000 TL'ye çıkabilirim.

Bütçe artarsa;

Bütçe artarsa;
Kesinlikle bunları tercih edin, özellikle ASUS ROG Strix RX Spoce modelini şiddetle öneririm, Apex 3 falan bakmayın o bütçeye.

@DarkS1de attığın klavye 2000 lira bütçeye asla alınmaz!

Full size için ROG RX Red Switch ya da K70, %60 için MK61, K61, K66 eğer %60/%65 için bütçe artarsa TK68, TKL için bütçe artarsa HyperX alloy Origins Core ama PBT modeli ya da K70 TKL. Onun da linkini bırakayım zaten diğer modellerin linkleri yukarıda.

Saatlerdir klavye arıyorum ve bir türlü karar veremedim. Aşağıdaki kullanım amacına göre bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Klavye kullanım amacı ve tercihi:
Önceliğim kodlama, arada da oyun oynarım ama rekabetçi değilim.
Sessiz olması tercihim.
Numpad kısmı olmasına gerek yok. (%80 ve altı)
Mümkünse İngilizce QWERTY ama Türkçe Q'de kabulümdür.
Kablolu/kablosuz fark etmez.

Son olarak 1500 TL'yi geçmek istemiyorum ama zorlarsam en fazla 2000 TL'ye çıkabilirim.
gk61 modeli alınabilir bende satıyorum buarada almak istersen ulaşabilirsin ingilizce q optik ve sessiz switchlere sahip 2. elde alınabilecek en manıtklı çözüm bu sıfırda ise razer blackwidow v3 tkl falan bakabilirsniz ama gk61 çok daha iyidir tabiki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı