1500 TL'ye klavye tavsiyesi

ewig

Decapat
Arkadaşlar, 20.000 TL sistem toplamak istiyorum ve alacağım ekipmanların sisteme oranla seviye olarak geride kalmasını istemiyorum. Mekanik ve bilek desteği olmasını istiyorum. Piyasada çok model var, bir de sizlere danışmak istedim. Bana hangi klavyeyi önerirsiniz?

Apex 5 alınabilir bir tanıdığım da var memmun kendisi.

GL Clicky anahtarlı Logitech G915 ve G815. Bu klavyeleri 3 farklı anahtar seçeneğiyle alabileceğiniz için anahtar detayını verdim. İkisi de aynı klavye biri kablolu biri kablosuz. Düşük profilli GL anahtar ile o tıklama sesi ve hissiyatı inanılmaz. Hayatımda şu ana kadar gördüğüm en muazzam klavye.

hocam şu an teknosada 1350 lira g815. almayı düşünüyorum. olumlu ve olumsuz tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Bende var gerçekten harika
teşekkür ederim. clicky anahtarlar önceleri hoş görünse de şu an için kafamı şişirmesi tedirginliği içindeyim. buna rağmen dayanamayıp siparişi de verdim özellikle de -tabiri caizse- kod yazarken bir yerden sonra dayanılmaz olacağı kanısındayım ama yaşayıp göreceğim artık

Arkadaşlar G815 almayı düşünüyorum fakat Türkçe yok sanırım doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…