1500 TL'ye klavye tavsiyesi

Selamlar, G815 GL almayı düşünüyorum ing olması çok problem değil benim için ancak vize ödevlerim olduğundan Türkçe yazmak zorundayım. Klavyeyi türkçeye çevirsem sıkıntı olur mu? Eksisi artısı nedir özet geçebilirseniz gerçekten çok sevinirim, saygılar.
Bende var gerçekten harika

Selamlar, G815 GL almayı düşünüyorum ing olması çok problem değil benim için ancak vize ödevlerim olduğundan Türkçe yazmak zorundayım. Klavyeyi türkçeye çevirsem sıkıntı olur mu? Eksisi artısı nedir özet geçebilirseniz gerçekten çok sevinirim, saygılar.
Şu anda G815'ten Türkçe dıl seçeneği ile yazıyorum. Tek dezavantajınız, şu an yaşadığım üzere söylüyorum, Türkçe karakterler yerine g,ı,s,c gibi UK alternatiflerini kullanacağınız için Türkçe yazacağınızda alışkanlık olarak bu tuşlara basmanız olacaktır. Yok ben UK layout olmasına rağmen hep Türkçe ayarda kullanacağım diyorsanız bence bunun hiçbir dezavantajı olmayacaktır, klavyede 6 harfin yerini kas hafızanıza yerleştirdiğinizi ve numerik tuşlardaki parantez vb. simgeleri kısa sürede ezberleyeceğinizi varsayarsak tabi.

Arkadaşlar G815 almayı düşünüyorum fakat Türkçe yok sanırım doğru mu?
1602516323678.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı