1500 TL'ye klavye tavsiyesi

Kesin karar olarak: Ajazz öneriyorum.
1751137373949.png

bu beni korkutuyor

Hepsi var oyun deneyimi iyi.
redragon dan ses dışında geri kaldığı yer yoksa onu alayım hocam ya ne olur ne olmaz var mı ses dışında geri kaldığı yer? hem redragonun sesi nasıldı?

Eki Görüntüle 2522961
bu beni korkutuyor

redragon dan ses dışında geri kaldığı yer yoksa onu alayım hocam ya ne olur ne olmaz var mı ses dışında geri kaldığı yer? hem redragonun sesi nasıldı?
Hocam redragon'un sesini bu videodan bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
klavye 1 senedir sıkıntı çıkmadı bende bir çok şey üstüne dökmem ve yumruklamama rağmen.

Hocam redragon'un sesini bu videodan bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
klavye 1 senedir sıkıntı çıkmadı bende bir çok şey üstüne dökmem ve yumruklamama rağmen.

redragondan mı bahsediyorsunuz?

Kalırsa sizin önerdiğiniz klavyeyi alacağım kalmaz ise ya Redragon'ya Ajazz alacağım hocam sağ olun öneri için bu arada bir de siz kullandınız mı bu klavyeyi

hocam Royal Kludge R65 Phantom önerisi geldi bunu alacağım herhalde (kalırsa) siz ne düşünüyorsunuz bir de bana Ajazz ve Redragon arasında net bir cevap verir misiniz dayanıklılık üzerinden​

Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, Switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.

Ses testi olarak bunlara bakabilirsin.

Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, Switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.

hocam alabilirsem sizin önerdiğinizi alıcam öneri için sağolun

Redragon klavyelerin yazılımı kurulamıyor TR'de ona göre al alacaksa …
yok ben bunu Royal Kludge R65 Phantom alıcam

Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.

Hocam oradaki Phantom ifadesi rengi belirtiyor değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı