1500 TL'ye koltuk önerisi

Athen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, günümün 10 saatine yakın bilgisayarda geçiriyorum. Hem dersler, sonra ders çalışma, ondan sonra oyun oynama derken bel fıtığı olmak üzereyim. Yaşım 14. 170 boyum var. 16 yaşıma kadar kullanmayı düşünüyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
hawkın deri olan modelini kullanıyorum. Kesinlikle fiyat performans olarak alınabilecek en iyi koltuk. Kumaşını denedim fakat ben pek rahat edemedim

Dedigim gibi hayatım boyunca deride oturdugum için kumaşa oturmak değişik geldi. Ve hemen kirlenebilecegini düşünerek almadım. Kişiden kişiye göre değişir

2 hafta kadar araştırıp bekledikten sonra xdrive akdeniz kamuflajlı modelini 1850TL'ye satın aldım. Tam emin olmamakla birlikte kamuflaj kısmı sanırım kumaş (özellikle kumaş arıyordum ancak Hawk'a güvenemedim, deri olsada olur mantığıyla aldım en son). Yarın kargodan gelicek. Arkadaşımda tasarım olarak birebir aynısı Zio Venom var onda çok rahat etmiştim. Geldikten sonra fikrimi sizinle paylaşırım. Boy 1.85 Kilo 85+

2 hafta kadar araştırıp bekledikten sonra xDrive Akdeniz kamuflajlı modelini 1850TL'ye satın aldım. Tam emin olmamakla birlikte kamuflaj kısmı sanırım kumaş (özellikle kumaş arıyordum ancak Hawk'a güvenemedim, deri olsa da olur mantığıyla aldım en son). Yarın kargodan gelecek. Arkadaşımda tasarım olarak birebir aynısı zio Venom var onda çok rahat etmiştim. Geldikten sonra fikrimi sizinle paylaşırım. Boy 1.85 kilo 85+

Tamam sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı