1500 TL'ye Lian Li Lancool 215 alınır mı?

halil71

Megapat
ASUS Prime B660 anakartlı sistemim var. Sizce 1500 TL'ye bu kasa alınır mı? Kasa için maksimum bütçem bu. Daha iyileri var mıdır bu fiyata? Bir de kasa olarak bunu düşünüyordum o yüzden PSU'yu beyaz aldım. Galiba PSU bölmesi kapalı zaten görünmüyor değil mi? Sistemin resmini ekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220405_102842.jpg
    IMG_20220405_102842.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen standart dışı fan kullanılan kasaları pek tercih eden birisi değilimdir. İlerde fan değiştirmek isterseniz 200mm fan bulmak sıkıntı olacak çeşit az olacaktır.

Bu nedenle ön tarafı 120x3 yada 140x2 lik fan düzeni olan bir kasa tercih edebilirsiniz.

Bu kasanın genelde önü temperli olanı var onda hava akışı kötü fakat bu attığımdaki gibi önü açık olanı iyi. 3 tane iCue yazılım destekli Fan ile RGB fan ile geliyor.

Şahsen standart dışı fan kullanılan kasaları pek tercih eden birisi değilimdir. İlerde fan değiştirmek isterseniz 200mm fan bulmak sıkıntı olacak çeşit az olacaktır.

Bu nedenle ön tarafı 120x3 yada 140x2 lik fan düzeni olan bir kasa tercih edebilirsiniz.

Bu kasanın genelde önü temperli olanı var onda hava akışı kötü fakat bu attığımdaki gibi önü açık olanı iyi. 3 tane iCue yazılım destekli Fan ile RGB fan ile geliyor.

Benim attığım kasanın PSU bölmesi görünüyor mu yani beyaz PSU almam çok göze batar mı çünkü siyahıyla arasında 500 TL fark vardı.

Lian Li Lancool 215'de PSU gizli. Aynı şekilde Corsair'de de PSU gizli.

Lian Li güzel kasa fakat fanların 200mm olması ve sadece anakart ile yönetilebilen ARGB modelli olması nedeniyle aynı paraya Corsair tercih edilebilir. iCue ile senkronlu programlama yapabiliyorsunuz. Özellikle RAM tercihini'de Corsair yaparsanız Fanlar ve RAM'lerin RGB'leri senkronlu çalışır. Ayrıca sisteme yine Corsair bir sıvı soğutma almanız durumunda da tüm bileşenler senkronlu olacaktır ışıklandırma konusunda.

RGB takıntım yok sadelikten yanayım çok renkli ortamı sevmiyorum. Aklımdaki soru işaretlerini giderdin teşekkür ederim.

Lian li 215'in önüne 3 tane 120mm ya da 2 tane 140mm takılabiliyor.
Genel hava akışı olarak çok güzel kasa ama fiyatı biraz fazla, alternatif olarak p360a bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı