Sakal-bıyık almak için Mach 3 nasıldır?

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 419
Askerde çok işime yaramıştı. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Jilet'e yağlama yapılmıyor değil mi makinede ki gibi? Bakım amaçlı. Metalik bir şey sonuçta.
Hayır hocam bildiğim kadarıyla yapılmıyor. Ben hiç jilet kullanmadım ama kullananlardan hiç böyle bir şey duymadım. Başlığın zaten bir kullanım ömrü var. Dolunca kesmemeye veya tahriş etmeye başlıyor.

@Hype3R @WAR10CK @Maxtoric @KojiroHyuga04 @amacor123

Merhaba, Gillette ProGlide karşıma çıktı ve fiyat olarak hem Fusion 5 ile aralarında çok fark olmaması hem de daha üst model (hatta en üst modeliymiş yanlış duymadıysam) olması sebebiyle almayı daha mantıklı buldum. Kullanan eden veya bilgisi olan var mı?

2 modeli varmış sanırım Fusion 5 ProGlide ve sadece ProGlide olmak üzere. Farkları nedir?

Merhaba, Gillette ProGlide karşıma çıktı ve fiyat olarak hem Fusion 5 ile aralarında çok fark olmaması hem de daha üst model (hatta en üst modeliymiş yanlış duymadıysam) olması sebebiyle almayı daha mantıklı buldum. Kullanan eden veya bilgisi olan var mı?

2 modeli varmış sanırım Fusion 5 ProGlide ve sadece ProGlide olmak üzere. Farkları nedir?
Bir bilgim yok. Gilette'nin sitesinden karşılaştırın.

Selamlar tekrardan hocam. Bildiğim kadarıyla ikisi de beş bıçaklı ama detaylarına hakim değilim. @Maxtoric hocamın belirttiği gibi Gilette'nin sitesine göz atmanızı, varsa ürünlerle ilgili YouTube videolarını izlemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı