1500 TL'ye Marvel's Spider-Man 2 şu anda alınıp oynanır mı?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X Kingston Fury Beast RGB 8GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB/s M2
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6800 XT
Anakart
Gigabyte B550 GAMİNG X V2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X (Thermalright Phantom Spirit)
Epic fiyatıyla 1,500 TL, alınır mı? Eğer alırsam oyunu bayram tatilinde oynamayı düşünüyorum. Oyun PC'ye sıkıntılı çıkmış diye duydum, Radeon RX 6800, Ryzen 5 5600X ve 16 GB RAM ile sıkıntısız oynayabilir miyim?

Gerçi pek oynayabileceğimi zannetmiyorum, AMD'nin sürücüleri ve yazılımları o kadar kötü ki AMD Software: Adrenalin Edition'u açamıyorum bile (ciddiyim giremiyorum, girmeye çalıştığımda herhangi bir tepki vermiyor bile).

Marvel's Spider-Man 1 Remastered Ve Miles Morales'i aşırı severek oynamıştım, bunu da oynamak istiyorum fakat aşağıda belirttiğim gibi bahar indirimlerini bekliyorum (1500 TL verip aldıktan sonra 1250 vs. düşerse pişman olmayayım diye.).

Şu Epic'in bahar indirimlerini bekliyeyim dedim fakat hala gelmedi. Bu fotoğrafta da yazıyor. Farkındayım bu tahmini bir tarih fakat yanlış hatırlamıyorsam Epic bu aylarda yapıyordu bahar indirimini. Bu tutmadı, bahar indirimlerinin ne zaman olduğunu bilen varsa yazabilirse o da iyi olur.

Ekran görüntüsü 2025-03-14 163236.png

Bahar indirimi dışı, merak ettiğim konu bu sistem ile sıkıntısız oynayabilir miyim?

Son düzenleme:
Eğer ortak hesaptan oynama sistemine karşı değilseniz 20 TL'ye ortak hesap satılıyor. Offline olarak oynanabiliyor. Malum ekonomik şartlar.

Karşı değilim, kullanıyorum fakat böyle sevdiğim ve hak ettiğini düşündüğüm oyunlara para vermeyi tercih ederim. Yine de öneri için teşekkürler.

Oynama konusunda endişeniz olmasın rahatça oynatır sisteminiz.

Sistemi anladım, optimizasyon konusunda sorun çıkartır mı? Etrafa ağ atarken FPS drop falan yemek istemiyorum çünkü.

Epic fiyatıyla 1,500 TL, alınır mı? Eğer alırsam oyunu bayram tatilinde oynamayı düşünüyorum. Oyun PC'ye sıkıntılı çıkmış diye duydum, Radeon RX 6800, Ryzen 5 5600X ve 16 GB RAM ile sıkıntısız oynayabilir miyim?

Gerçi pek oynayabileceğimi zannetmiyorum, AMD'nin sürücüleri ve yazılımları o kadar kötü ki AMD Software: Adrenalin Edition'u açamıyorum bile (ciddiyim giremiyorum, girmeye çalıştığımda herhangi bir tepki vermiyor bile).

Marvel's Spider-Man 1 Remastered ve Miles Morales'i aşırı severek oynamıştım, bunu da oynamak istiyorum fakat aşağıda belirttiğim gibi bahar indirimlerini bekliyorum (1500 TL verip aldıktan sonra 1250 vs. düşerse pişman olmayayım diye.).

Şu Epic'in bahar indirimlerini bekliyeyim dedim fakat hala gelmedi. Bu fotoğrafta da yazıyor. Farkındayım bu tahmini bir tarih fakat yanlış hatırlamıyorsam Epic bu aylarda yapıyordu bahar indirimini. Bu tutmadı, bahar indirimlerinin ne zaman olduğunu bilen varsa yazabilirse o da iyi olur.

Eki Görüntüle 2445602

Bahar indirimi dışı, merak ettiğim konu bu sistem ile sıkıntısız oynayabilir miyim?

Oynarsın hocam oynanır oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı