Marvel's Spider-Man 2 1763TL'ye alınır mı?

Bence fiyat çok fazla İtemsatış üzerinde paylaşımlı hesaplar oluyor 25 ila 50 TL arası değişiyor onu alıp oynayabilirsiniz.

İleride Online mod gelir mi onu düşünüyorum. Hani şimdi indirimli fiyattan alsam ileride kafam rahat olur bence. Bu fiyatta pahalı zaten pek de indirimli sayılmaz. Bulabildiğim en ucuz fiyat bu şu anda.

İleride Online mod gelir mi onu düşünüyorum. Hani şimdi indirimli fiyattan alsam ileride kafam rahat olur bence. Bu fiyatta pahalı zaten pek de indirimli sayılmaz. Bulabildiğim en ucuz fiyat bu şu anda.

Bildiğim kadarıyla öbür Spider-Man oyunlarındada yok Online yani bunada geliceğini sanmam mesela Marvel Spider-Man 2018 de çıktı daha Online falan gelmedi.

Bulabildiğim en uygun Steam key burada olduğu için buradan alıp almamada hala kararsızım. Hem oynamak istiyorum hem de kütüphanemde durmasını da. Paylaşımlı hesap almayı çok istemiyorum açıkçası.

Bulabildiğim en uygun Steam key burada olduğu için buradan alıp almamada hala kararsızım. Hem oynamak istiyorum hem de kütüphanemde durmasını da. Paylaşımlı hesap almayı çok istemiyorum açıkçası.

20 TL vererek paylaşımlı hesaptan oynuyorum ben. Hikayesi biter, biraz gezerim falan derken bir daha da indirmem muhtemelen. 1700 TL de az para değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı