1500 TL'ye monitör tutacağı önerisi

Ege Tekin

Decapat
Daha fazla  
Bende eski bir Philips model monitör var tutacağını kırdım yeni bir tutacak arıyorum bütçem 1500 TL. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim. oyun için aynı zamanda

Son düzenleme:
North bayou müthiş ilk önce 1 tane aldım şimdi 2.yi aldım.
Sağlam duruyor malzeme kalitesi iyi. Takmak 4dk falan sürdü.

Tabii farklı modelleri var Amazon'da kendi sitesinde sana en ideal olana bakabilirsin. Ben bunu şeçtim çünkü masanın arkasına bağlayamıyorum orada tahta parça var altta uzun masayı delmem gerekiyordu onu da istemedim 2 kol almak zorunda kaldım biri sağdan biri soldan oldu. Yoksa 2 kollu alacaktım tek arkaya takacaktım.

Hocam oyun için değil mi

Oyun için derken ne demek hocam anlamadım?
Tamamdır hocam ben yanlış söylemişim biraz daha araştırıyım dedim north bayou önerilen bir markaymış o modelini alacağım philips içinde olur değil mi fark olmuyor yani

Oyun için derken ne demek hocam anlamadım?
Benimkinin tutacağı alttan takılıyor

Tamamdır hocam ben yanlış söylemişim biraz daha araştırıyım dedim north bayou önerilen bir markaymış o modelini alacağım Philips içinde olur değil mi fark olmuyor yani.

Monitör ölçüsüne göre alıyorsunuz benim verdiğin link 17-30 inç için bende 24 ve 27 inç monitör var.

Arka takılacak yerler vidalar VESA olması lazım

75 X 75 veya 100 X 100 mm olacak yani monitörünün arkasında vida delikleri arası mesafesi. 75cm veya 100 cm olacak bu şekilde ise uyar.

Benimkinin tutacak alttan takılıyor hocam ortadan olmuyor

Hocam alttan derken ben anlayamadım bir türlü.

Bakın bu komple stant. Monitörün arkasına vidalar ile takıyorsunuz sonra masaya takıyorsunuz masa için vidalama şart değil.

Siz biraz inceleyin fotolarını sitesinde ona göre bakın.

Benimkinin tutacak alttan takılıyor hocam ortadan olmuyor.

Fotoğraf atar mısınız monitör markası nedir tam modelini yazın. Eski monitör derken tüplü monitör mü anlamadım

Hocam yani bu alttaki tutacak benim monitörün altından takılıyor onu demek istiyorum north bayou modelinde monitörün tam arkasından tutuluyor

Örnek olarak şu şekilde buna benzer bir tutacağım var

Hocam ben masaya bağlantı zannettim yani benim dediğim ile sizin istediğiniz alakasız bunlar satılır mı bilmiyorum kendi firması yedek parça satarsa bulabilirsin. Yoksa böyle nette bulamazsın bence. Ki her monitörün farklı olabilir girişi benim dediğim şey monitörün arkasına vidalanıyor masaya tutturuluyor. Çok farklı istediğin gibi yön hareket veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…