Hocam oyun için değil miNorth bayou müthiş ilk önce 1 tane aldım şimdi 2.yi aldım.
Sağlam duruyor malzeme kalitesi iyi. Takmak 4dk falan sürdü.
Tabii farklı modelleri var Amazon'da kendi sitesinde sana en ideal olana bakabilirsin. Ben bunu şeçtim çünkü masanın arkasına bağlayamıyorum orada tahta parça var altta uzun masayı delmem gerekiyordu onu da istemedim 2 kol almak zorunda kaldım biri sağdan biri soldan oldu. Yoksa 2 kollu alacaktım tek arkaya takacaktım.
Eki Görüntüle 2298044
Eki Görüntüle 2298045
Eki Görüntüle 2298046
Eki Görüntüle 2298053
Hocam oyun için değil mi?
Tamamdır hocam ben yanlış söylemişim biraz daha araştırıyım dedim north bayou önerilen bir markaymış o modelini alacağım philips içinde olur değil mi fark olmuyor yaniOyun için derken ne demek hocam anlamadım?
Benimkinin tutacağı alttan takılıyorOyun için derken ne demek hocam anlamadım?
Tamamdır hocam ben yanlış söylemişim biraz daha araştırıyım dedim north bayou önerilen bir markaymış o modelini alacağım Philips içinde olur değil mi fark olmuyor yani.
Benimkinin tutacak alttan takılıyor hocam ortadan olmuyorMonitör ölçüsüne göre alıyorsunuz benim verdiğin link 17-30 inç için bende 24 ve 27 inç monitör var.
Arka takılacak yerler vidalar VESA olması lazım
75 X 75 veya 100 X 100 mm olacak yani monitörünün arkasında vida delikleri arası mesafesi. 75cm veya 100 cm olacak bu şekilde ise uyar.
Tamamdır hocam ben yanlış söylemişim biraz daha araştırıyım dedim north bayou önerilen bir markaymış o modelini alacağım Philips içinde olur değil mi fark olmuyor yani.
Benimkinin tutacağı alttan takılıyor.
Benimkinin tutacak alttan takılıyor hocam ortadan olmuyor.
Hocam yani bu alttaki tutacak benim monitörün altından takılıyor onu demek istiyorum north bayou modelinde monitörün tam arkasından tutuluyorHocam alttan derken ben anlayamadım bir türlü.
Bakın bu komple stant. Monitörün arkasına vidalar ile takıyorsunuz sonra masaya takıyorsunuz masa için vidalama şart değil
Siz biraz inceleyin fotolarını sitesinde ona göre bakın
Hocam yani bu alttaki tutacak benim monitörün altından takılıyor onu demek istiyorum north bayou modelinde monitörün tam arkasından tutuluyor.
Örnek olarak şu şekilde buna benzer bir tutacağım var Eki Görüntüle 2298073
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.