1500 TL'ye mouse klavye önerisi

Fare için el ölçünüz ve tutuş şeklinizi öğrenebilir miyim?

Klavye için düzgün bir şey istiyorsa fare için fazla bir seçeneği yok hocam.

Farklı el yapıları için 3-4 seçenek var aslında, klavyeden kısıp bütçeyi fareye ayırmak daha mantıklı çünkü fare klavyeden daha önemli. Prime ergo ve büyük. Şahsen birisinin el yapısını bilmeden ona fare önermezdim.

Ayrıca DIERYA o kadar eder mi, bilmiyorum. Vergi dahil çok pahalıya geliyor şu an.

Farklı el yapıları için 3-4 seçenek var aslında, klavyeden kısıp bütçeyi fareye ayırmak daha mantıklı çünkü fare klavyeden daha önemli. Prime ergo ve büyük. Şahsen birisinin el yapısını bilmeden ona fare önermezdim.

Ayrıca Dierya o kadar eder mi, bilmiyorum. Vergi dahil çok pahalıya geliyor şu an.

Klavye seçeneği yok başka bir T60 da tuş basmama sorunu var.

Membran da olur. Mekanik olacak dememiş ki.
Zaten ortalama diye belirttim günümüzde 1500 TL'ye bile düzgün bir mouse klavye alınamıyor.. Çoğu genç sadece resimlerini açıp bakıyor. (aynı benim gibi) her neyse. Sizin önerdiğiniz bir mouse veya klavye var mıdır? el yapısına çok takılmayın ben hepsiyle oynarım. Yeter ki dpi yeterli olsun. Bir de sensörü.

Fare için el ölçünüz ve tutuş şeklinizi öğrenebilir miyim?
Yinede tutuşumu belirteyim. Baş parmak solda. İşaret parmağı sol tık, orta parmak sağ tık, serçe ve yüzük parmağıda sağda. Genellikle sağ tık ve sol tıkı parmak uçlarımla kullanırım.

Ayrıca DIERYA o kadar eder mi, bilmiyorum. Vergi dahil çok pahalıya geliyor şu an.
sanırım claw grip diye geçiyor benim tutuşum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı