1500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1500
Merhaba hocam, mouse konusunu mala anlatır gibi anlatabilir misin? "neden Razer, SteelSeries veya Logitech gibi bilindik markalar varken önerdiğiniz (şahsen daha önce adını hiç duymadığım) mouse markalarını tercih edelim? Özellikleri bu markalara kıyasla daha iyi duruyor ama skatezler kötü olabiliyormuş bazı modellerde diye duydum. Bu tarz Mouse'lar genelde connect Game'de satılmış ve bu yer şikayetvar.com'a göre garanti ve onarım bakımından sıkıntılı bir yer. Mala anlatır gibi anlatın diyorum çünkü 5-6 senedir doğru düzgün mouse piyasasına bakamıyorum. Şimdiden teşekkürler."

Söylediğiniz markaların mikroişlemci tarafında bu markalara göre çok geride kaldığını söylemek lazım.
Ayrıca Razer'ın en üst modelleri dışında mikroişlemci ve sensör açısından iyi denecek bir modeli yok.
Bu markaların sensör, malzeme kalitesi, mcu yani mikroişlemci gibi konularda s+ olduğunu söylemem gerek.
Connectgame bu markaların Türkiye'deki yetkili satıcısı, tekele düştükleri için çok rahatlar.
Onun dışında güvenilir, sağlam ürünleri var.

Merhaba hocam, mouse konusunu mala anlatır gibi anlatabilir misin?: "Neden Razer, Steelseries veya Logitech gibi bilindik markalar varken önerdiğiniz (şahsen daha önce adını hiç duymadığım) mouse markalarını tercih edelim? Özellikleri bu markalara kıyasla daha iyi duruyor ama skatezler kötü olabiliyormuş bazı modellerde diye duydum. Bu tarz mouse'lar genelde Connect Game'de satılmış ve bu yer şikayetvar.com 'a göre garanti ve onarım bakımından sıkıntılı bir yer. Mala anlatır gibi anlatın diyorum çünkü 5-6 senedir doğru düzgün mouse piyasasına bakamıyorum. Şimdiden teşekkürler."
Logitech'i örnek vereyim tüm mouselarının Skatez ve switchleri berbat buna GPXte dahi.
Steelserieslerde lod sorunları var ayrıca düşük segment mouseları kalitesiz Aerox 3 rival 3 gibi
Onların aksine Hafiflik olsun sensör switch performansı mcu encoder bu mouselarda daha iyi ve fiyatları daha uygun. En büyük nedeni bu tercih edilmesinin. Kaliteli markalarda marka olduğu için de ekstra para veriyorsun kısacası.

Merhaba hocam, mouse konusunu mala anlatır gibi anlatabilir misin?: "Neden Razer, Steelseries veya Logitech gibi bilindik markalar varken önerdiğiniz (şahsen daha önce adını hiç duymadığım) mouse markalarını tercih edelim? Özellikleri bu markalara kıyasla daha iyi duruyor ama skatezler kötü olabiliyormuş bazı modellerde diye duydum. Bu tarz mouse'lar genelde Connect Game'de satılmış ve bu yer şikayetvar.com 'a göre garanti ve onarım bakımından sıkıntılı bir yer. Mala anlatır gibi anlatın diyorum çünkü 5-6 senedir doğru düzgün mouse piyasasına bakamıyorum. Şimdiden teşekkürler."
Bu bütçeler de, SS/Razer/Logitech gibi markalarin urunleri alınmaz. Cunku fiyatini hak etmeyi gec, urunler saglam degil ve cogu sorunlu. Bu markalar dun piyasaya turemedi. Lamzu/Sora/Ajazz/VGN gibi gibi pek cok marka var, bunlar kendi bütçeleri icersin de (1000-2000) civarı butce de saydigin adini en cok duydugun markanin urunlerinden daha cok daha iyi ve saglam oluyor. ConncetGame/Wraith bir cok markanin distribütörü oldugundan bu iki site satiyor. Adini duymadigin diye nitelendirdigin mouse sirketleri kendi sitesinden de gonderim saglayabiliyor. Ancak cok da karli olmuyor, Lamzu falan vergi almaya basladi artık.

Son düzenleme:
M800 Pro´nun gecikme değerleri gayet iyi. MCU´su kötü değil sanki.

M800 Pro kullanıyorum bu arada, plastik kalitesi iyi değil. Mouse açılmaya başladı bazı kısımlardan. XM2WE kullanıyordum, şahsen 2.el XM2WE falan alırdım bu bütçede.
M800 Pro MCUdan dolayı sapıtabiliyor. Caps locka basınca kitleniyor vesaire. Deluxlerin çoğunda nadir de olsa nüksediyor bu sorun connectgameden alıyorken riske girmeye değmez. Ayrıca A950 Pro varken xm2we almazdım özellikle 2. el.

Ben yine de Dareu öneriyorum hocam R1'ler çok taze.

Yardımın için çok teşekkür ederim.
Az önce N11 satın aldım. Connect Game üzerinden almak istemedim, şikayet var kısmına baktığım zaman pek çok müşteri satıcıya ulaşamamış. O yüzden N11'i tercih ettim.

Dareu A950 Pro Wireless Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

İndirim kodu kısmında %11 bir indirim vardı ve mouse 1250 TL'ye almış oldum.

Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Düzeltme: N11 üzerinden aldığım satıcıda Connect Game miş yine de bilinen bir platform üzerinden almak daha mantıkı.

Son düzenleme:
Az önce N11 satın aldım. Connect Game üzerinden almak istemedim, şikayet var kısmına baktığım zaman pek çok müşteri satıcıya ulaşamamış. O yüzden N11'i tercih ettim

Ben de az önce sipariş verdim fakat Connect Game üzerinden satın aldım. İnşallah sorun yaşamam ya sen böyle diyince bi üzülmedim değil. :/

Ben de az önce sipariş verdim fakat Connect Game üzerinden satın aldım. İnşallah sorun yaşamam ya sen böyle diyince bi üzülmedim değil. :/
Dostum sorun şu ki adamlar her türlü cambazlığı yapıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0743.png
    IMG_0743.png
    207,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0744.png
    IMG_0744.png
    172,8 KB · Görüntüleme: 68
Az önce N11 satın aldım. Connect Game üzerinden almak istemedim, şikayet var kısmına baktığım zaman pek çok müşteri satıcıya ulaşamamış. O yüzden N11'i tercih ettim.

Düzeltme: N11 üzerinden aldığım satıcıda Connect Game miş yine de bilinen bir platform üzerinden almak daha mantıkı.
Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı