1500 TL'ye mouse önerisi

Aralarından en iyisi MCHOSE A5 Ultra direkt yapıştır geç derim o zaman.

Hocam biraz daha araştırma yaptım son bir kez daha sormak istiyorum.2. El vt9 air buldum sıfır, yanında 8k dongle geliyor, diğer bir alternatif e-yosoo x-44 pro buda 4k dongle ile geliyor , diğeri ise a5 ve r1 . Normalde r1 alacaktım mcu dedikleri şeyler farklıymış bunlar arasında boyut olarak hepsi aynı o yüzden hem malzeme hemde teknik açıdan en iyisi hangisi sizce fiyat farkı 400 500 oynuyor.

Hocam biraz daha araştırma yaptım son bir kez daha sormak istiyorum.2. el VT9 Air buldum sıfır, yanında 8K dongle geliyor, diğer bir alternatif e-yosoo X-44 Pro bu da 4K dongle ile geliyor, diğeri ise A5 ve r1. Normalde R1 alacaktım mcu dedikleri şeyler farklıymış bunlar arasında boyut olarak hepsi aynı o yüzden hem malzeme hem de teknik açıdan en iyisi hangisi sizce fiyat farkı 400 500 oynuyor.

VT9 Air iyi olsa da tipi ve şekli hiç hoşuma gitmeyen bir mouse ikinci el bir şey almam ben şahsen X44'ten de uzak dur derim donanımı söylenenden biraz farklı bana kalırsa en mantıklısı kesinlikle MCHOSE A5 Ultra olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı