kadirbulut10
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bütçem dahilinde değil, 2300 TL.Zenith Pro güzel mouse ama alternatifleri de var.
Bütçeniz dahilinde Zenith Pro kaç TL'ye denk geliyor.
Bütçem dahilinde değil, 2300 TL.Zenith Pro güzel mouse ama alternatifleri de var.
Bütçeniz dahilinde Zenith Pro kaç TL'ye denk geliyor.
Bütçem dahilinde değil, 2300 TL.
MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bunların ikisinin yanında Zenith Pro'ya da bakabilirsin.![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
-_- çok kararsizlastim yine.
Hoşuna gideni al gitsin.
Darmoshark'a baktım malzeme kalitesi açısından kötüymüş. MCHOSE çok hoşuma gitti açıkçası. 3 tane arasında kaldım. 3 ude aynı tipte o yüzden karar veremiyorum (VXE r1, MCHOSE, Aula.)
Darmoshark'a baktım malzeme kalitesi açısından kötüymüş. MCHOSE çok hoşuma gitti açıkçası. 3 tane arasında kaldım. 3 ude aynı tipte o yüzden karar veremiyorum (VXE r1, MCHOSE, Aula.)
Hocam 1999 yılından kalma mouse alın daha iyi o da her yüzeyde çalışıyorKanka en iyisi Logitech M220 ses çıkarmayan her türlü yüzeyde çalışan bu
Hocam 1999 yılından kalma mouse alın daha iyi o da her yüzeyde çalışıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.