1500 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1500-1800

Eymen_22

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 1500-1800 civarı bir bütçem var bu bütçeye yakın konular olduğunu gördüm ama hiçbiri benim aradığım şeyin cevabını vermiyordu sizce nasıl bir mouse pad almalıyım?
Pulsar Bruce Lee.
Pulsar Paracontrol v2.
ATK Sky Xsoft.
Ve Wraith Ace serisi.
Bunlar arasında hangisi daha iyidir? Sizce? Yeni bir önerisi olan varsa rica ederim yazsın. Bu arada Spirit of Aim tasarımı sevmiyorum. @Michael_Kaiser

Merhaba, şu an 1500-1800 civarı bir bütçem var bu bütçeye yakın konular olduğunu gördüm ama hiçbiri benim aradığım şeyin cevabını vermiyordu sizce nasıl bir mouse pad almalıyım?
Pulsar Bruce Lee.
Pulsar Paracontrol v2.
ATK Sky Xsoft.
Ve Wraith Ace serisi.
Bunlar arasında hangisi daha iyidir? Sizce? Yeni bir önerisi olan varsa rica ederim yazsın. Bu arada Spirit of Aim tasarımı sevmiyorum. @Michael_Kaiser

Wraith ace series daha premium fakat Spirit Of Aim Pro'nun tasarımı güzel bence hocam üzmez sizi ama tabii ki sizin zevkleriniz.

Pulsar Bruce Lee.
Pulsar Paracontrol v2.
ATK Sky Xsoft.
Ve Wraith Ace serisi.
Şu iyi diyemem sizin isteğinize bağlı bir durum. Yüzeyden beklentiniz nedir?

Pulsar Bruce Lee.
Pulsar paracontrol v2.
ATK sky xsoft.
Ve Wraith ace serisi.
Bunlar arasında hangisi daha iyidir? Sizce? Yeni bir önerisi olan varsa rica ederim yazsın. Bu arada spirit of aim tasarımı sevmiyorum. @Michael_Kaiser

Fazla klasik olacak ama Razer alabilirsiniz SteelSeries önermem SteelSeries pişmanlıktır.

Paracontrol v2 nin rengini beğenmedim sizce bruce lee çok mu hızlıdır atk ace ve bruce arasindayim

Paracontrol v2 nin rengini beğenmedim sizce bruce lee çok mu hızlıdır atk ace ve bruce arasindayim
Bruce hızlı, ATK kalın ve hibrit, Ace serenity hafif hızlı hibrit.

Kalite olarak en iyisi hangisidir hocam atk mıdır sizce ve siz hangisini seçerdiniz yerimde olsanız ben fikrinizi önemsiyorum
Ben olsam şunu seçerdim diyemem çünkü isteğinize göre değişecek bir durum. Biraz hızlı isterseniz serenity, yumuşak ve hibrit isterseniz ATK.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı