1500 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1500-1800
Ben olsam şunu seçerdim diyemem çünkü isteğinize göre değişecek bir durum. Biraz hızlı isterseniz serenity, yumuşak ve hibrit isterseniz ATK.

Sensimi söyleyeyim Valorant'ta 800 DPI 0.49 sizce ATK sky mi ATK X83 mı biraz bana göre ses çıkarmasın akıp gitsin ve flicklerde takılma yapmasın en uygun hangisi olur kusura bakmayın vallahi cahilim biraz sizi de yoruyorum cidden kusura bakmayın.

Sensimi söyleyeyim Valorant'ta 800 DPI 0.49 sizce ATK sky mi ATK X83 mı biraz bana göre ses çıkarmasın akıp gitsin ve flicklerde takılma yapmasın en uygun hangisi olur kusura bakmayın vallahi cahilim biraz sizi de yoruyorum cidden kusura bakmayın.
Estağfurullah ne kusuru. Eğer daha önce bu tarz mouse padler kullanmadıysanız çok normal. Aslında başından beridir beklediğim cevabı aldım "akıp gitsin" yani speed istiyorsunuz o zaman SOA speed veya Ace storm bakabilirsiniz.

Estağfurullah ne kusuru. Eğer daha önce bu tarz mouse padler kullanmadıysanız çok normal. Aslında başından beridir beklediğim cevabı aldım "akıp gitsin" yani speed istiyorsunuz o zaman SOA speed veya Ace storm bakabilirsiniz.
Ama hocam nasıl desem internet cafede dediğiniz 2 mousepadide test ettim ve begenmedim hiç kontrollü değiller sanırım atk mousepadlerin arasında seçim yapacağım x83 veya sky

Ama hocam nasıl desem internet cafede dediğiniz 2 mousepadide test ettim ve begenmedim hiç kontrollü değiller sanırım atk mousepadlerin arasında seçim yapacağım x83 veya sky
E akıp gitsin dediniz şimdide kontrol arıyorsunuz. Karar verin hocam artık. Eğer kontrollü olsun diyorsan SOA hibrit, Xraypad random, ATK Sky bak.

E akıp gitsin dediniz şimdi de kontrol arıyorsunuz. Karar verin hocam artık. Eğer kontrollü olsun diyorsan soa hibrit, xraypad random, ATK sky bak.

Hocam demek istedigim, kusura bakmayın böyle elimden kayıp gitmeyecek ama hareketlerimde tikanmayacak şey arıyordum ve alacağım şeyi buldum yardımınız için teşekkür ederim. Atk sky xsoft alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı