1500 TL'ye Ofis Bilgisayarı Toplama

Recep Kaan

Megapat
Arkadaşlar, bana 2 tane ofis bilgisayarı lazım. Aradığım özellikler:

- Ofis programlarını rahatça çalıştırabilecek.
- İnternette gezinirken birden çok sekme açınca sıkıntı yaratmayacak.
- İnternet üzerinden oynanan okey gibi oyunlarda sıkıntı yaşatmayan.

Bir ofis bilgisayarı arıyorum, monitör de dahil olacak bu fiyatın içine. Fiyatı çekebildiğimiz kadar aşağı çekebiliriz. Ofis bilgisayarı için fazla diyorsanız eğer bütçe yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PC işinizi güzel bir şekilde görür. Amacınız sadece görüntü almak olduğu için ekran kartı yazmadım. Kullanım durumunuza göre ileriki yıllarda ağırlaşma sorunu çekerseniz. Aynı RAM'den 1 adet daha takabilirsiniz.

Adsız2.jpg

Eki Görüntüle 68443Bu pc işinizi güzel bir şekilde görür. Amacınız sadece görüntü almak olduğu için ekran kartı yazmadım. Kullanım durumunuza göre ileri ki yıllarda ağırlaşma sorunu çekerseniz aynı ramden 1 adet daha takabilirsiniz.
Uygundur. Şimdiden hayırlı olsun. Bütçeyi düşürmek için işlemciyi kısabilirsiniz, 3258 olabilir.

Kardeş sekme programları felan hızlı açmak istiyorsanız adi de olsa SSD alın.
Örneğin Chrome normal HDD'de 3-4 saniyede açlıyorsa SSD de bu 1 saniyeden daha kısa düşüyor. Bu olay Office programlarında daha net anlaşılıyor.

1500.JPG

SSD için 60 lira daha verip bunu alırsanız çok daha güzel olur.
Samsung 120GB 850 Evo 2,5" Sata 3.0 Ssd Disk (MZ-75E120BW) 10576535

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı