1500 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

m.harun1638 kasam var ama yeni mini kasalardan sığar sanırım, Pentiumla i3 arasında çok fark var mı? Ve RAM'i direk 8 alsak fiyat nasıl değişir?

Aydnn24 duydum ama bilmiyorum. :) Harddisk 500 olsa da yeter ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
m.harun1638 kasam var ama yeni mini kasalardan sığar sanırım , pentiumla i3 arasında çok fark var mı ve ramı direk 8 alsak fiyat nasıl değişir

aydnn24 duydum ama bilmiyorum :)
Overclock yaparsan yetişecektir pentium. Yok yapamam, edemem diyorsan 4160 iyidir.
Bütçe gerekir.
HDD çok fazla farketmez 40 TL için 500GB kaybetme.

@Silinen üye Önerin güzel değil GTX 750 ti koymuşsunuz GTA 5'i medium civarı açar.
m.harun1638 kasam var ama yeni mini kasalardan sığar sanırım , pentiumla i3 arasında

Mini kasaya sığarmı bilemem ekran kartı büyük fotoğraf atarmısınız ?

Pentium G3258 , İ5 seviyesine gelemez yaklaşabilir sadece. Pentium G3258'i O.C yaparsan iyi perfonmans alırsın.

Ekran Kartı olarak GTX 750 Ti yı ben öneririm Yeni Nesil Maxwell Genel olarak 700 TL üstünde Var Ama 750 ti ile 500 liraya Güzel bi GPU Güzel bi kart Bendede var MSİ 750 Ti önerim :)

GTX 750 fiyatına r7 265 var :) gtx 750 daha düşük karttır r7 265 e göre parasını biraz daha zorlasa o fiyata r9 270 var :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı