1500 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir konu açmıştım ama o sistem kendim içindi. Bu sistemi enişteme toplayacağız. Kendisinde 21.5" inç monitör ve 650W güç kaynaklı bir kasası var. Kasası oldukça büyük, onun için ekran kartı filan rahat sığar. Eniştem illa Ultra açmasını istemiyor. Onun en çok istediği 8 GB RAM ve işlemciye bir soğutucu. Çünkü evi oldukça sıcak oluyor. Ekran kartından düşülebilir. Ekran kartına 500-600 TL arası bir bütçe ayırmayı planlıyor. Oynadığı oyunlar COD, BF, Cs, FIFA, PES filan.

3 sene rahat götürür. İleride işlemci yetersiz kalıyor diye düşünürseniz, işlemci anakart değişimi yapabilirsiniz. Ekran kartı sizi rahat ilerletir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:) Benim eniştem çocuk gibi 3D televizyonu da var. Her gün film indiriyoruz. Bilgisayarı televizyona bağlıyoruz. Direksiyon seti de var. Kola, çiğdem filan yapıyoruz :)

Sapphire artık pek öneresim gelmiyor. Vatan'a Powercolor geldiğinden beri pek bakmadım.

Bende nedense artık ön yargım mı var bilmiyorum ama kalitesiz geliyor. Sapphire de aynı şekilde ama 2-3 konuda övdüklerini gördüğüm için tavsiye ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı