1500 TL'ye red Switch klavye önerisi

• Konuyu başlatan Doyle
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.340
Bütçe
1000-1500
Bu konuda ismi geçen gümrük firması mı? Ne sorun yaşadınız ayıptır sorması. 8. siparişimi verdim bekliyorum gelmesini.
Evet ismi geçen firma. Benim paketlerim şu an yolda. Mesaj atmışlar isminiz yok yazmanız lazım filan diye. İşin tuhaf yanı daha paketler Çin'den yeni yola çıkmışken nasıl oluyor da ülkeye giriş yapmamış paketten haberleri oluyorken ismimden haberleri yok. Özetle benim paketlerin ne olacağı meçhul çünkü çok şikayet var forumlarda. Sorun cikarsa vergi vs. tüm giderlerini ödedigim icin hakem heyetine şikayetçi olacağım. Zaten yüksek tutarlı da degil. 25-30 dolar filan.

Evet ismi geçen firma. Benim paketlerim şu an yolda. Mesaj atmışlar isminiz yok yazmanız lazım filan diye. İşin tuhaf yanı daha paketler Çin'den yeni yola çıkmışken nasıl oluyor da ülkeye giriş yapmamış paketten haberleri oluyorken ismimden haberleri yok. Özetle benim paketlerin ne olacağı meçhul çünkü çok şikayet var forumlarda. Sorun cikarsa vergi vs. tüm giderlerini ödedigim icin hakem heyetine şikayetçi olacağım. Zaten yüksek tutarlı da degil. 25-30 dolar filan.
Aliexpress 75 günlük garanti veriyor teslim edilmeyen ürünler hakkında. Onu bi araştırın isterseniz. Tüketici hakem heyetiyle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışından geliyor ürün. Muhattap Aliexpress.

Aliexpress 75 günlük garanti veriyor teslim edilmeyen ürünler hakkında. Onu bi araştırın isterseniz. Tüketici hakem heyetiyle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışından geliyor ürün. Muhattap Aliexpress.
Sorun yaşayanlar bu konuda aliexpresin bir şey yapmadığından bahsetmişler.

Adres yazıyor fakat ismim yokmuş.Normalde vardı nasıl yok anlamadım.İsim yazdım yoksa gümrükte kalır filan diyor mesajda.
Ya işlemi yapan memuru arayamazsınız da bir numara var. Gümrükle ilgili isim soyisim ekleyebilirsiniz belki.

Mesai saatleri içerisinde şu numarayı arayın nasıl bir prosedür izlemeniz gerektiğinizi size anlatsınlar. Ticaret bakanlığının danışma hattı. 444 8 482. Sanmıyorum gümrükte takılacağını. Bir gelişme olursa burdan bilgilendirirsiniz. 👍

Ya işlemi yapan memuru arayamazsınız da bir numara var. Gümrükle ilgili isim soy isim ekleyebilirsiniz belki.

Mesai saatleri içerisinde şu numarayı arayın nasıl bir prosedür izlemeniz gerektiğinizi size anlatsınlar. Ticaret bakanlığının danışma hattı. 444 8 482. sanmıyorum gümrükte takılacağını. Bir gelişme olursa buradan bilgilendirirsiniz. 👍

Tamam teşekkürler. Gelişmeleri yazacağım. 👍

Benim paketler sorunsuz teslim edildi arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı