Herkese merhaba, arkadaşlar şu anda elimde G213 klavyem var ama çok büyük geldiğin için %60 bir klavyeye geçmek istiyorum. Bütçem 1500 civarı, red veya brown switch olarak önerileriniz nelerdir?
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
Red ve Brown switch gibi aslında daha sessiz ve daha yumuşak basış hissiyatına sahip. Yüzde 60 istediğini ilk başta görmedim tekrar atıyorum senin için.
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
Red ve brown switch gibi aslında daha sessiz ve daha yumuşak basış hissiyatına sahip. Yüzde 60 istediğini ilk başta görmedim tekrar atıyorum senin için.
Herkese merhaba, arkadaşlar şu anda elimde G213 klavyem var ama çok büyük geldiğin için %60 bir klavyeye geçmek istiyorum. Bütçem 1500 civarı, red veya brown switch olarak önerileriniz nelerdir?
O zaman yeni klavye atmak yerine şunu diyebilirsin. Hocam bu klavyede ışıklandırma yok ben ışıkladırmalı bir klavye istiyorum. O zaman ona göre başka öneride de bulunuruz. Sen hiçbir fikir belirtmeden hocam bu ne şu ne dersen ne bekliyorsun ki. Sen bana iyi klavye atana kadar bu kötü bu kötü diye tek tek her klavye için cevap yazmamı mı ?