1500 TL'ye red veya brown switch %60 klavye önerisi

SEFA.JR

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar şu anda elimde G213 klavyem var ama çok büyük geldiğin için %60 bir klavyeye geçmek istiyorum. Bütçem 1500 civarı, red veya brown switch olarak önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Red ve Brown switch gibi aslında daha sessiz ve daha yumuşak basış hissiyatına sahip. Yüzde 60 istediğini ilk başta görmedim tekrar atıyorum senin için.

Red ve brown switch gibi aslında daha sessiz ve daha yumuşak basış hissiyatına sahip. Yüzde 60 istediğini ilk başta görmedim tekrar atıyorum senin için.

REDRAGON K530 PRO Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz-Bluetooth 2.4G Brown Switch Mekanik Beyaz Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol nasıldır hocam.

Herkese merhaba, arkadaşlar şu anda elimde G213 klavyem var ama çok büyük geldiğin için %60 bir klavyeye geçmek istiyorum. Bütçem 1500 civarı, red veya brown switch olarak önerileriniz nelerdir?
Attack shark k75. %75 bir klavye ama ergonomik merak etme. full RGBli

Fikir alışverişi için buraya konu açıyoruz gönderdiğiniz modellerde aydınlatma yok ve benim için eksi hocam yine de teşekkür ederim.

O zaman yeni klavye atmak yerine şunu diyebilirsin. Hocam bu klavyede ışıklandırma yok ben ışıkladırmalı bir klavye istiyorum. O zaman ona göre başka öneride de bulunuruz. Sen hiçbir fikir belirtmeden hocam bu ne şu ne dersen ne bekliyorsun ki. Sen bana iyi klavye atana kadar bu kötü bu kötü diye tek tek her klavye için cevap yazmamı mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı