1500 TL'ye Redragon K616 Fizz Pro alınır mı?

Bütçe
1.500

OBeloO

Decapat
Merhaba arkadaşım kablosuz, red switch ve RGB olduğu için Redragon K616 Fizz Pro almak istiyor. Bana sordu ama pek bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. 1.500 TL'ye bu klavye alınır mı? Kablosuz, red switch ve RGB olarak daha iyisi var mı?

Merhaba arkadaşım kablosuz, red switch ve RGB olduğu için Redragon K616 Fizz Pro almak istiyor. Bana sordu ama pek bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. 1.500 TL'ye bu klavye alınır mı? Kablosuz, red switch ve RGB olarak daha iyisi var mı?

Aula F75 ya da F87 Pro baksın. En kötü RK R65 alınır.

Üç bağlantı seçeneği var. 60% kompakt yapısıyla masada yer açıyor, taşımak kolay. Hot-swap olduğu için switch leri istediği zaman değiştirebilir. Red lineer switch’ler sessiz ve yumuşak bir yazım hissi vereceğini düşünüyorum. RGB aydınlatması ve efekt seçenekleri yeterli bence. Yazılım üzerinden tuş ataması ve makro ayarlama yapılabiliyor. Küçük olduğu için kullanışlı da. Kablosuz kullanılabilmesi de günlük kullanımda rahatlık sağlar arkadaşınıza, bu bütçede iyi bir seçenek dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı