1500 TL'ye Sistem Önerisi

O.C. konusunda sana katılıyorum Mert... Oyun oynarken ikisi arasındaki farkı anlamassın bile, 50 TL fazladan verip FX 6300 alabilirsin. Seçim sana kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz neden bu kadar çok parça değiştiryorsunuz? Elinizdeki bilgisayarın işlemcisini ya da anakartını değiştirince mavi ekran sorunu çözülecek. Ayrıca neden hakkınızı aramıyorsunuz? Başınızdan geçenleri ayrıntısıyla yazın, ana sayfadan yayınlayalım bu rezaleti.
 
Burak abi iyi dedin valla. Kardeş gerçekten üzüldüm durumuna yani yaşadığın o iğrenç duygyu biliyorum. Gidip kafalarına atacaksın. Ya nasıl bir satıcı bozuk ürün satıp tamir etmeyi reddeder. Ya kaç kere olmamış hala format atıyormuş adamlar ya. Böyle bi salaklıköolabilir mi. Far Cry 3 oynayanlar burada ince bir espri vardı anlarlar bu arada. :)

Vallahi kardeş bence de parça konusunda acele gitme hakkını sonuna kadar ara. Git de ki buna bir çare bulun yoksa sizi bildiğim her tür kaynağa bu adamlar ürünün arkasında durmuyor diye malzeme edicem de. Artık o da olmazsa ciddi ciddi söylüyorum git kafalarına at bilgisayarı. Bu kadar da olmaz kardeşim. Şimdi bende üretim hatalı ekran kartımı göndericem ama elimde patlıycak gibime geliyor bu şerefsizler bir şey yapmayacak bence ama hadi hayırlısı.
 
Kardeşim çok doğru söylüyorsunuz da bilgisayarın kasanı açtık gönderince de söylecekleri şeyi söyleyeyim, "içi açılmış kullanıcı hatası" diyecekler. Dava etmeye kalksam bilirkişinin karşısında yapmazsa mahkeme ücreti dahil bütün masrafları ben ödemek zorunda kalacağım.

Şu an elimde 2 tane kasa var, biri kardeşimin benim düşüncem o da AMD ona da bir anakart alırsak tahminim onun da bilgisayarı fena bir şey olmayacak. Kaç defa Vatan Bilgisayara gittim müdürüne varıncaya kadar görüştüm ilgileniyorlar sağolsunlar, alıp İstanbul'daki firmaya gönderiyorlar, onlar da sorun bulamayınca otomatik olarak atıyormuş :) kullanıcı hattası diye.

Geçen gün aradım mavi ekran ile ilgili buradaki konuyu linkini verip açmasını istedim telefondan oradaki cümlemi beğenmedi bey efendi, yanlış yazmışım 15 servis yazmışım onlarda o kadar kalmazmış meğer. :) Adamların iki fatura arasında 15 gün süre var, sonra da soruyorum hangi fatura geçerli diye ilk olarak ilk fatura dediler araştırmadık, bir de üstüne servise gönderdik araştırdığımda ikinci fatura geçerli olduğunu ve 20 gün içinde almaları gerektiğini öğrendim.

Bizi enayi bulup kazıkladılar işte, ama kaç tane arkadaşım varsa Vatan ve firma bilgisayar konusunda mutlaka uyarıyorum, insanlar sattıkları ve reyona koydukları ürünün arkasında durmuyorlarsa bende mi problem, yoksa onlarda mı? Verdiğim paralar haram zıkkım olsun, fitil fitil çıksın burunlarında beddua ediyorum. Bilgisayarın karşında otururken mavi ekran gelince siz hesap edin aşağı yukarı bir vermeye başlayınca dakika veriyor ne kadar ettiğimin size faturalar dahil servis kağıtları dahil hepsini tarattırıp gönderebilirim, daha ne yapıyım arkadaşlar bir söyleyin hele.

Sizlerden de isteğim bunu her yerde dilendirin, bana oraya görüşmem gerektiğini söyleyen bir firma nasıl büyük firma olabiliyor? Ayıp be isyan ettiğimden artık göndermek ve ismini bile duymak istemiyorum, yazıklar olsun sizin gibi büyük firmalara. Çıktıp o kadar reklam parası vermesinler ben ortamlarda yeterince reklamlarını yapacağım, siz de bana bu konuda yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı