1500 TL'ye Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan Web
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 9.236
500 w az gelebilir 600 w daha iyi olacaktır. Bu arada görev çubuğu nerde? :D

600w lık da almayı düşündüm. Ama bir tanıdığım bilgisayarcı 500w lık yeter dedi.

Görev çubuğunu ( explorer.exe ) görev yöneticisinden sonlandırıyorum. Yoksa bilgisayar başka bir iş yaparken kendinden geçiyor.

Oyun için mi düşünüyorsun ?

Genel olarak oyun için ama günlük işler içinde kullanmayı planlıyorum.

600w lık da almayı düşündüm. Ama bir tanıdığım bilgisayarcı 500w lık yeter dedi.

Görev çubuğunu ( explorer.exe ) görev yöneticisinden sonlandırıyorum. Yoksa bilgisayar başka bir iş yaparken kendinden geçiyor.
Bu sistemi acil almalısın. :D

Genel olarak oyun için ama günlük işler içinde kuunllanmayı planlıyorum.

Hangi oyunlar ? Watch Dogs, GTA 5, Thief gibi oyunlar mı, yoksa daha basit oyunlar için mi düşünüyorsun ?

İlk alınacak parçalar için bütçem 1.500 TL. Bu büteye Amd toplamak daha mantıklı olur diye düşündüm. APU olmayacak. Eski bilgisayarımın ekran kartını kullanmayı planlıyorum.

Hangi oyunlar ? Watch Dogs, GTA 5, Thief gibi oyunlar mı, yoksa daha basit oyunlar için mi düşünüyorsun ?

İleri ki zamanlar da Watch Dogs, GTA 5, Thief, vb. oyunlar oynamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki bilgisayarında hangi ekran kartı var?

GTA 5 için SSD iyi olacaktır. Sistem gereksinimi yüksek oyunlarda SSD iyi olur bence. Söz konusu veri erişim hızı olduğunda harddisk ile aralarında 100 kat fark var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı