1500 TL'ye sistem toplama

TEKİNALP

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba uzun süren araştırmalar sonucu bir sistem topladım bu sistem uyumlu mu yani herhangi bir bozukluk olmadan tak kullan yapabilecek miyim O.C yapabilir miyim ve 2 anakart arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim :).

80$ Anakart 1: Asrock P67 Trafo Asrock P67 Trafo P67 Soket LGA 1156 i5 i7 DDR3 16G SATA3 USB3.0 ATX anakart

60$ Anakart 2: ASUS P7H55-M ASUSTeK COMPUTER P7H55-M, LGA 1156, Intel Motherboard | eBay

18.80$ İşlemci: US $18.79 |Tahmini Teslimat Zamanı

88$: 8x2 GB DDR3 Kingston 1866 MHz : US $25.0 |Tahmini Teslimat Zamanı

80$: Ekran kartı: (Önerilerinize açığım en fazla 80 dolar olsun):US $79.8 30% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Kasa ve PSU hakkında bilgim yok yani araştırmadım 300 TL'ye kadar sınırım var önerilerinize açığım.
HDD elimde var 500 GB 7200 RPM.
Fiyatlar Anakart 1 olunca: 1412 TL
Fiyatlar Anakart 2 olunca: 1310 TL

Lütfen bu paraya şöyle böyle sistem toplayın demeyin biliyorum bütçe çok düşük 1500 TL. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok özensiz toplamışsınız. İlk attığınız anakartı eleyin zaten o anakartla o işlemci çalışmaz. İkinci attığınız anakartı alamazsınız bile, yüksek ihtimal Türkiye'ye bile gelmez.

Anakartı Türkiye'den ikinci el bulun. Kasa ve PSU'yu da öyle. Gerisini Aliexpress'ten vs. alabilirsiniz.

Çok özensiz toplamışsınız. İlk attığınız anakartı eleyin zaten o anakartla o işlemci çalışmaz. İkinci attığınız anakartı alamazsınız bile, yüksek ihtimal Türkiye'ye bile gelmez.

Anakartı Türkiye'den ikinci el bulun. Kasa ve PSU'yu da öyle. Gerisini Aliexpress'ten vs. alabilirsiniz.
Türkiyede sağlam 1156 pin anakart bulunmuyorki zırva anakartlar var tavsiye edeceğiniz bir anakart varmı ve neden anakart ile işlemci çalışmaz ikiside 1156 pin ve nesil sorunu da yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı