1500 TL'ye sistem toplamak

Z3 Plus alıp yanına güç kaynağı al bakalım bütçeyi ne kadar aşıyor? Ayrıca PSU'su çok iyi olmasa bile gayet yeterli.

PSU.png
Yetiyor mu yetmiyor mu?

Ama o kasa ileriye dönük değil. Demek istediğim Zalman Z3 Plus'a R9 290x bile sığıyor. Yani oldukça ileriye dönük bir kasa. Ben bütçeyi 19 TL aştım. Bu arkadaşa çok fazla koymaz ama senin topladığın 52 TL aşmış bu biraz koyabilir. Neyse kendi tercihi benim önerdiğim sistem hem ileriye dönük bir kasaya hemde güncel bir ekran kartına sahip alırsa rahat eder. @Danqer

Adamın bütçesi 1.500 lira sen diyorsun'ki ileriye dönük değil. Onu 4-5 sene götürecek bir kasa 20 yıl kullanacak değil ya.

Görünümü önemli değil, bu kasa bu sisteme yeterli hava akımı sağlar, fanı daha sonra ayriyettenn ucuza alınabilir.

Bu kasadan kötü olduğunu söylemedim ama bir kasa ile ayriyetten güç kaynağı koysaydım fiyat daha çok şişerdi. O dediğiniz kasa güç kaynaksız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı