1500 TL'ye telefon tavsiyesi

Aziz4206

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2015
Mesajlar
149
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik Elektronik
Arkadaşlar, telefon alacağım. 1500 TL bütçem var, önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kullanmadım ama incelemelerden izlediğim kadarı ile çok iyi bir telefon. Paranın hakkını veren bir telefon bence. Bu inceleme biraz fikir verir.
ASUS Zenfone 2 İncelemesi - Technopat
Ben incelemeyi izledim. Cihazın tasarımı çok berbat ve ağır. Telefon daha çok yeni. İnceleme videolarına bakıp tavsiye edemeyiz. En güzeli kullanıcı yorumudur. :d
 
Kullanıcı yorumu olarak Zenfone 2 incelemelerde görüldüğü gibi kaba ve ağır bir tasarıma sahip değil , telefon ele oturuyor ve cidden 20-30 gram fazla ağır olması sizi sıkıntıya sokar mı diye düşünün yani o kadar da kafaya takmayın şu an için ben sıkıntı olarak kameraya çok takıntılı birisiyse Z2 , Z3 Compact gibi fotoğraflar çekemiyor diyebilirim ama kendi açımdan tek sıkıntısı parlaklık güneşte yeterli değil ama içeride yeterli , bataryası diğer cihazlara göre güzel fakat 5.1.1 gelmeli ve sistemin çok şarj yemesinden kurtulmalı ama dediğim gibi yine de diğer telefonlara göre bataryası yeterli sadece kendi kendini yiyor benim sıkıntım o şu an için.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı