1500 TL'ye telefon tavsiyesi

Lg g3 tavsiye ederim fiyatini bilmiyorum ana muhtamelen o civardadır

Lg g3 tavsiye ederim fiyatini bilmiyorum ana muhtamelen o civardadır
 
Gerek Kamerası gerek kasa kalitesi gerek se yazılım güncellemesi ile en alınabilir cihaz Z2 veya Z3C'dir. Z2 ve Z3'e 5.1.1 dağıtımı japonyada başlıyor? Daha erken veren var mı HTC'den başka? Zenfone2 nin kalın çerçevesi ve plastik yapısından dolayı Z2'nin yanında ZF2'nin esamesı okunmaz. Belki işlemci gücü ile öne geçebilir fakat biliyorsunuz ki önemli olan yazılımdır ve Sony yazılım konusunda en iyi firmalardan biri. Büyük ekran istiyorsanız önemli değil ama aradaki fark 0.3" olmasına rağmen zenfone2 Z2 den çok daha büyük. Tabi yine elinize aldığınızda aldığınız hissiyat kararda etkili olacaktır fakat kim Metal ve cam, ayrıca daha ince, tasarımdan sa plastik büyük ve kalın,hem çerçeve hem ebat, tasarımı seçer ki?

Ayrıca forumdaki diğer başlığında G3 ismi gecen karşılaştırma konularına bakarsan herkesin "G3'ü baştan eleyelım" diye söze başladığını görürsün. G3 eskıdeb alınabilirdı ama şu an kirli çamaşırları ortaya döküldü biraz :D eskiden olsa onerebılırdım ama şu zamanda alınacak çok daha iyi alternatifler var.
 
Teknoseyir Sony Z2 incelemelerinde söylediklerine ve gördüğüm göre kadarıyla video çekerken otomatik fokus sürekli kararsızlıkta kalık netleme yapmaya çalşışıyor. Bu problem giderilmişse eğer alınabilecek en en mantıklı cihaz Sony Z2 gibi görünüyor. Bu arada Sony M4 iyi bir cihaza benziyor, düşünülebilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı