Akko 3087 mekanik oyun klavyesi kablolu bilgisayar klavyesi TKL programlanabilir makrolar, N-Key Rollover, PBT Dye-Sub OEM tuş kapakları, oyunlar, ofis için pembe doğrusal anahtar (Morandi gri) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Akko 3087 mekanik oyun klavyesi kablolu bilgisayar klavyesi TKL programlanabilir makrolar, N-Key Rollover, PBT Dye-Sub OEM tuş kapakları, oyunlar, ofis için pembe doğrusal anahtar (Morandi gri) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
RK ROYAL KLUDGE RK84 Kablosuz Bluetooth/2.4 Ghz%80 RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Üç Modlu Bağlanabilir Klavye, Hot-Swap'a Uygun Dokunuşlu Kahverengi Şalter, US layout : Amazon.com.tr: Bilgisayar
RK ROYAL KLUDGE RK84 Kablosuz Bluetooth/2.4 Ghz%80 RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Üç Modlu Bağlanabilir Klavye, Hot-Swap'a Uygun Dokunuşlu Kahverengi Şalter, US layout : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Akko 3084B RGB mekanik oyun klavyesi, çoklu mod (BT5.0/2.4Ghz/Tip C) kompakt klavye, 5 pin Hot Swappable, PBT tuş kapakları, programlanabilir makro (B&G; dokunmatik anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Akko 3084B RGB mekanik oyun klavyesi, çoklu mod (BT5.0/2.4Ghz/Tip C) kompakt klavye, 5 pin Hot Swappable, PBT tuş kapakları, programlanabilir makro (B&G; dokunmatik anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
EPOMAKER AKKO 3068B Plus Mavi ve Beyaz %65 Hot-Swap 2.4Ghz /Bluetooth/Kablolu Mekanik Klavye RGB Arka Plan Aydınlatmalı, Çift Çekişli PBT Tuş Kapakları Oyuncu/Mac/Win için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
EPOMAKER AKKO 3068B Plus Mavi ve Beyaz %65 Hot-Swap 2.4Ghz /Bluetooth/Kablolu Mekanik Klavye RGB Arka Plan Aydınlatmalı, Çift Çekişli PBT Tuş Kapakları Oyuncu/Mac/Win için : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
EPOMAKER EP84 84 Anahtarlı RGB Hotswap Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi, PBT Boya Alt Yataklı Klavye Mac/Kazanan/Oyuncular için (Gateron Siyah Anahtar, Geometri Gri XDA Profili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
EPOMAKER EP84 84 Anahtarlı RGB Hotswap Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi, PBT Boya Alt Yataklı Klavye Mac/Kazanan/Oyuncular için (Gateron Siyah Anahtar, Geometri Gri XDA Profili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunlara bakabilirsin.Redragon K596 Vishnu 2.4G Kablosuz/Kablolu RGB Mekanik Oyun Klavyesi, 87 Tuşlu TKL Kompakt Klavye, 2400 mAh Pilli, 10 Yerleşik Makro Anahtar ve Bilek Dayanağı, 10 Saat Oynatma Süresi, Kırmızı Anahtarlar : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K596 Vishnu 2.4G Kablosuz/Kablolu RGB Mekanik Oyun Klavyesi, 87 Tuşlu TKL Kompakt Klavye, 2400 mAh Pilli, 10 Yerleşik Makro Anahtar ve Bilek Dayanağı, 10 Saat Oynatma Süresi, Kırmızı Anahtarlar : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunlara bakabilirsin.
3068bBir şey sormak istiyorum Akko 3087 mi Akko 3068b Plus mu?
Ben siparis ettim bekliyorum bence guzel klavye.Şu nasıldır hocam?
![]()
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Laptop.Com.TR
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BoJ_TGHirpM[/embed]www.laptop.com.tr
Biraz geç yazıyorum ama hayatımda kullandığım kullanabileceğim en dandik klavye xpg summoner idi. İllegal bir rattle var, yay sesi nihai seviyede, çınlama var, abs dandik keycapler, hantal tasarım, hantal kablo, iki uçlu gereksiz bir usb 2.0 uzatıcı var, kablo örgüsü 20 TL'lik çin şarj kablosu örgüsü gibi ve cherry MX. 2023 yılında alınacak son klavye olabilir hocam. Zararına satıyorum yine alınmıyor. Onun yerine çinde marka basılan klavyeler'den alsanız kalan bütçe ile göl kenarında güzel bir balıkçıda palamut menüsü gömersiniz daha mutlu olursunuz, bizzat ilk elden deneyimledim summoner alarak bunu.Şu nasıldır hocam?
![]()
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Laptop.Com.TR
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BoJ_TGHirpM[/embed]www.laptop.com.tr
Keşke daha önce görseydim bu mesajıBiraz geç yazıyorum ama hayatımda kullandığım kullanabileceğim en dandik klavye xpg summoner idi. İllegal bir rattle var, yay sesi nihai seviyede, çınlama var, abs dandik keycapler, hantal tasarım, hantal kablo, iki uçlu gereksiz bir usb 2.0 uzatıcı var, kablo örgüsü 20 TL'lik çin şarj kablosu örgüsü gibi ve cherry MX. 2023 yılında alınacak son klavye olabilir hocam. Zararına satıyorum yine alınmıyor. Onun yerine çinde marka basılan klavyeler'den alsanız kalan bütçe ile göl kenarında güzel bir balıkçıda palamut menüsü gömersiniz daha mutlu olursunuz, bizzat ilk elden deneyimledim summoner alarak bunu.
Keşke daha önce görseydim bu mesajı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.