Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum, aradığım kriterleri de karşılıyor gibi.
hocam klavyeler ve fiyatları güzel ama siteyi ilk defa duyuyorum ne kadar güvenlidir. Şikayetvar gibi sitelerde bozuk ürün gönderildiği söyleniyorBütçe çıkarsa Ek75 Pro çıkmazsa Ek75 alın.
![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Ek75 Pro'yu kendim kullanıyorum bu siteden aldım, herhangi bir sorunu yok sadece 100 lira kargo ödüyorsunuz.hocam klavyeler ve fiyatları güzel ama siteyi ilk defa duyuyorum ne kadar güvenlidir. Şikayetvar gibi sitelerde bozuk ürün gönderildiği söyleniyor
Yakın fiyattakilerin kablosuz özelliği yok. Onun dışında gayet alınabilir.
Peki buradaki Royal Kludge'lara ne diyorsunuz. Tüm seçenekleri göreyim ki sonradan pişman olmayayım diye sordum.
Royal Kludge veya Dareu klavye almak varken niye teneke Gamepower klavyeyi alsın ki?Gamepower Eva 5 red switch.
Eva 7 blue switch kablosuz (red switch versiyonu 2000TL isterseniz ona da bir bakabilirsiniz)
Hocam çok ezber sözler gayet kaliteli klavyeler uzun süre kullandım.Royal Kludge veya Dareu klavye almak varken niye teneke Gamepower klavyeyi alsın ki?
Hot-swap bile olmayan kullandığı switchlerin kalitesiz olduğu klavyeleri önermen ve gayet kaliteli demen gerçekten komik.Hocam çok ezber sözler gayet kaliteli klavyeler uzun süre kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.