1500 TL'ye toplama bilgisayar

gdeniz123

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşım 7 yılın sonunda bilgisayar değiştirmeye karar verdiğini söyledi. Ben de onu daha doğru bir şekilde yönlendirmek ve parça önerisi yapmak için size başvurayım dedim. Amd tabanlı bir sistem aldığımız zaman elektrik faturası biraz daha fazla gelir diye düşünüyorum. Arkadaşım bu sistemi uzun yıllar değiştirmeden sadece birkaç parça ekleyerek kullanacağı için amd almayı düşünmüyoruz. Bu yüzden İntel tabanlı bir sistem toplamayı düşünüyoruz. Bütçemiz 1500 TL . Alacağımız parçalar anakart, işlemci, ram, ekran kartı, hdd ve kasa olacak. Ekran kartı olarak R9 270 olabilir. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Artar bile. Bu benim resmim değildir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    33,4 KB · Görüntüleme: 418
işlemci fx 4300 değilde fx 6300 alın ve de RAM'ları 1333 mhz değilde 1866 mhz almaya çalışın

eğer intel i3 4150 alırsanız daha ileriye dönük olucaktır ama eğer amd alıcaksanız fx 6300 alın

İleriye dönük olmasını istiyorum çünkü arkadaşım ileride yeniden bilgisayar toplamak istemiyor. Belki işlemciyi değiştirebilir, ram ekleyebilir, ekran kartını yükseltebilir. İntel üzerine bir sistem önerisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı