VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.comTemu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
AJ159 da çok şikayet var önermiyorum bunu öneririm
Rapoo Vt9pro 26000dpı Kablosuz/kablolu Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Rapoo Vt9pro 26000dpı Kablosuz/kablolu Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendim kullanıyorum ve şikayet edilecek hiçbir yanı yok. Ayrıca bende teknobiyotiğin sattığı ürünlere pek güvenmiyorum.
Kendim kullanıyorum ve şikayet edilecek hiçbir yanı yok. Ayrıca bende teknobiyotiğin sattığı ürünlere pek güvenmiyorum.
Teknobiyotik bu ürünü üretmiyor ki. AJ159'un bir sürü sorunu var. Bu fiyata bu mouse çok iyi kaptım bir tane bende.
Sorun üretmesi değil. Sorun teknobiyotiği güvenilir bulmamam. AJ159 Pro'yu kendim kullanıyorum ve temiz kullanıldığı sürece bir sorunu olmadığını düşünüyorum. Bağlantı kopma sorunuda hiç yaşamadım.
Ama bu takılma yapmadığı gerçeğini değiştirmez. Siz ne kadar iyi deseniz bile mcuya şikayetler çok 2K sonrası takılma yaşayan birçok kişi var. Ayrıca güç tüketimi de pek iyi değil.
Takılmaya en musait olacağı FPS oyunları nı oynadım ben o fare ile. 2K ve 4K kullanımda hiç sorun yaşamadım. Pile gelince o kişinin üşengeçliğine göre değişir. Ben her gün şarj ederim. Şahsen Rapoo'da da 2 3 ay sonra şikayetler geleceğini düşünüyorum. Markanın bu ürün çıkmadan önce adının geçtiğini bile duymadım. Bu mouse harici rapoo ile ilgili açılan çoğu konu cevapsız. Sorunsuz ürün diye bir şey bulunmuyor zaten.