1500 TL'ye Wireless Gaming kulaklık önerisi

UmutLity

Centipat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
430
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Gaming kulaklık arıyorum ve kablosuz olmasını istiyorum. İnternette 2 model buldum. Biri Rampage crack H11 diğeri Havit fuxi H3.
 
Rampage olandan uzak durun Havit fuxi H3 düşünülebilir ne amaçla kullanacağınıza bağlı.
GTA LoL valorant CS2 vb oynuyorum 7.1 den ziyade kablosuz olması ilgimi çekti ve hafızalı kulaklık pedi yazıyor internette onlar bayağı rahat oluyormuş diye biliyorum birde rampage de mikrofon sorunu oluyormuş servise yollamak gerekiyor diyorlar ama yenilerde yokmuş fakat fiziksel olarak birbirlerinin kopyası gibiler
 
GTA LoL Valorant CS2 vb oynuyorum 7.1'den ziyade kablosuz olması ilgimi çekti ve hafızalı kulaklık pedi yazıyor internette onlar bayağı rahat oluyormuş diye biliyorum bir de Rampage de mikrofon sorunu oluyormuş servise yollamak gerekiyor diyorlar ama yenilerde yokmuş fakat fiziksel olarak birbirlerinin kopyası gibiler.

O zaman Havit fuxi H3 tercih edebilirsiniz fakat bu bütçede Wireless bir kulaklıktan çok performans beklemeyin. Ben 200 TL ekler Razer Kraken alırdım ya da 500 ekler BlackShark v2X.
 

Kaç kere ürününü alıp şans verdim hata bendeymiş. AliExpress'ten bile aldığım ne olduğu belli olmayan Çin malı ürün bile daha kaliteli.
 

İki kulaklik da birbirinin aynisi. Rampagelik durum yok ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı