Böyle bir sistemi Dark kasaya koymak da ilginç. Seçtiğiniz monitör hiç önerilmiyor, bir sürü sorunu var, ufak bir araştırmayla forumda bulabilirsiniz. Silverstone iyi bir marka fakat sıvı soğutmalarında sıkıntı yaşatabilen de bir firma. Ekran kartına yüklenip diğer bileşenleri kısmaktansa böyle bir bütçede her parçayı kaliteli seçmek çok daha mantıklı. 2080 Super ile 2080 TI arasında da devasa bir fark yok ayrıca, özellikle 4000 TL farka değecek kadar yok. 2K'da oynanacak zaten.O bütçeyle 2080Ti'lı sistem toplanabiliyor. Anakarta 1900₺, 240mm soğutucuya 1000₺ vermek yerine ekran kartını yükseltmek daha çok FPS almanıza yarayacaktır.
Sinerji'den topladığım sistem:
Eki Görüntüle 499869
Kasaya 1800₺ vermek mi?![]()
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Ağırlıklı olarak oyun için toplayacağım. Ve 2K çözünürlükte kullanmayı düşünüyorum.Toplama amacı nedir?
Çok teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacaktı. İşlemcinin kendi soğutucusunu kullansam(overclock yapmayacağım için) bir problem olur mu? Gigabyte yerine sistemin genelinde ASUS kullanmak istiyordum aslında, hangi marka daha iyidir? Ve monitör olarak 27 inç'ten daha büyük bir monitör kullanmak istiyorum. AOC CQ32G1 modelini tercih edebilir miyim?Eki Görüntüle 499870
Ben olsam almışken böyle bir sistem alırdım. Güç kaynağında 8+8 CPU pini var. RAM normalde 3600 Mhz CL16 seçerdim ama koca Sinerji'de yok, o yüzden 3600 Mhz CL18 seçtim. Sıvı soğutucu Corsair ya da NZXT öneriyorum, NZXT olmadığı için Corsair seçtim. Kendim de şu an aktif olarak bu sıvı soğutmayı kullanmaktayım. Cooler Master sıvı soğutuculardan uzak durmanızı tavsiye ederim, inanılmaz sesli çalışıyorlar. Kasanın yukarısına 360mm sıvı soğutma takılabiliyor bu arada, H500M kasayı zaten anlatmaya gerek yok. Herhangi bir bileşenle ilgili ekstra bilgi isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada sistemi ne için kullanacağınızı belirtmemişsiniz, onu da belirtirseniz daha kolay yardımcı olunabilir.
Çok sağolun. Bileşenlerde ASUS'u tercih edebilir miyiz?19.300₺ tutuyor. Ekran kartının da kendi sıvı soğutması var o yüzden daha da serin çalışır.Eki Görüntüle 499863
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.