Teşekkürler yazdıklarınız için. @Jularia nin yazdığı monitör güzelmiş curved sevmiyorum zaten. Ayrıca RTX3070 9000TL gözüküyor. Bu fiyatı vermek ne kadar mantıklı? Azalır mı bu fiyat? Gösterdiğiniz sistemlerde soğutucu vs linki görmedim genelde sihirbazlarda soruluyor. Herhangi bir sıvı soğutma ya da soğutucuya ihtiyacımız yok mu?
Teşekkürler yazdıklarınız için. @Jularianin yazdığı monitör güzelmiş Curved sevmiyorum zaten. Ayrıca RTX3070 9000TL gözüküyor. Bu fiyatı vermek ne kadar mantıklı? Azalır mı bu fiyat? Gösterdiğiniz sistemlerde soğutucu vs linki görmedim genelde sihirbazlarda soruluyor. Herhangi bir sıvı soğutma ya da soğutucuya ihtiyacımız yok mu?
Şu sistemi yaptım kendi kendime, sitede ekran kartı stokları fazla olmadığı için gelişigüzel yakın fiyatlı bir tanesini koydum, 3070 veya duruma göre 3080 koymayı düşünüyorum. PSU olarak da çok seçenek yoktu, siz hangi PSU'yu önerirsiniz? Ayrıca soğutma sistemlerinden hiçbir şey eklemedim. 3080 veya 3070 almam dahilinde eklemem gerekir mi? Son olarak da belki de gereksiz pahalı ya da kalitesiz olan bir ürün koymuşumdur, daha iyisi olabilirdi dediğiniz bir ürün olur, o konuda da tavsiyelerinizi alırsam sevinirim. @tahamert123@PuMaT@Jularia
Sanırım disk seçimimde ayrıca sıkıntı var. 1TB Samsung 970 Evo da sitede yoktu onunla beraber listedeki harddiski koymuş gibi varsayıyorum.
Son olarak da uzak dur, bu sisteme yakışmaz dediğiniz markalar, ürünler varsa duymak isterim çünkü çok yeniyim bu işlerde. Tavsiyelerinizi almak beni mutlu eder.
Parça parça toplayacağım zaten de öylesine bakıyordum sitelerden, @RPM 'in attığı sistemi ben de beğendim, 3080 alınırsa eğer o sisteme ne gibi değişiklikler yapılması gerekir onu da merak ediyorum. Ayrıca 3600 Mhz Ramler de olabilir.
Parça parça toplayacağım zaten de öylesine bakıyordum sitelerden, @RPM'in attığı sistemi ben de beğendim, 3080 alınırsa eğer o sisteme ne gibi değişiklikler yapılması gerekir onu da merak ediyorum. Ayrıca 3600 MHz RAM'ler de olabilir.
Tek değişmesi gereken şey RAM'ler bu ikisinden bir olabilir. 3200MHz olanı öneririm rahatlıkla 3600MHz ve üstü hızlara çıkartabilirsiniz. Onun haricinde mükemmel zaten.
Crucial Ballistix RGB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4BL Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Doğru diyorsunuz aslında, 4K 144Hz. Monitöre ne ihtiyacım olduğunu ne de bütçemin yeteceğini düşünüyorum. 4K alamayınca da 3080 gereksiz kaçacak. 3070 + 2K için hazırlıkları yapayım o zaman. Teşekkürler.
Çoğu şey kararlaştırılmış gözüküyor şu anda. Monitöre karar vermeye çalışıyorum.
AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms 2K G-sync/FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu iki model ve sizin yazdığınız Curved Samsung model hoşuma gitti. Curved daha önce kullanmadım pek de tercih ettiğim bir tip değil aslında ancak gözden geçirilebilir. 24' ya da 27' 144Hz 1ms 1440p monitör tavsiyesi alabilirim.