15000-25000 TL'ye grafik tasarım ve yazılım amaçlı laptop önerisi

clorex

Centipat
Daha fazla  
Laptop, Max 24K'lık bir bütçem var. Grafik tasarım ve yazılım amaçlı almayı düşünüyorum (Blender, 3DMAX, Visual Studio) gibi uygulamalar. Bunlar dışında düşük donanımlı oyunlar da oynayabilirim (Roblox, Minecraft) seviyelerinde. Bundan dolayı ekran kartı olmasa da olur şart değil diye düşünüyorum ama olursa da hayır demem.

MacBook almayı düşünüyordum fakat SSD 256 GB oldugundan dolayı pek cazip gelmedi. Laptop tavsiyelerinize açığım kısacası %75 ofis %25 kısımda oyun oynama şeklinde bir hedefim var. Bahsettiğim oyun kısmı da grafik tasarım ile ilgili.

Laptop, Max 24K'lık bir bütçem var. Grafik tasarım ve yazılım amaçlı almayı düşünüyorum (Blender, 3DMAX, Visual Studio) gibi uygulamalar. Bunlar dışında düşük donanımlı oyunlar da oynayabilirim (Roblox, Minecraft) seviyelerinde. Bundan dolayı ekran kartı olmasa da olur şart değil diye düşünüyorum ama olursa da hayır demem.

MacBook almayı düşünüyordum fakat SSD 256 GB oldugundan dolayı pek cazip gelmedi. Laptop tavsiyelerinize açığım kısacası %75 ofis %25 kısımda oyun oynama şeklinde bir hedefim var. Bahsettiğim oyun kısmı da grafik tasarım ile ilgili.

ssdsi biraz daha yüksek macbooklar var diye biliyorum
var fakat bütçemin üstüne çıkıyor

attığım Lenovo'dan pek farkı yok gibi geldi bana (donanımdan pek anlamam) gerçi ama ekran yenileme hızı dışında bir farkı var mı 120 Hz yeter diye düşünüyorum çünkü. ve kullanıyorsanız + ve - lerini duymak isterim

Son düzenleme:
var fakat bütçemin üstüne çıkıyor

attığım Lenovo'dan pek farkı yok gibi geldi bana (donanımdan pek anlamam) gerçi ama ekran yenileme hızı dışında bir farkı var mı 120 Hz yeter diye düşünüyorum çünkü. ve kullanıyorsanız + ve - lerini duymak isterim
Hocam attığınız lenovo dan çok daha güçlü bir laptop. Kullanmıyorum o yüzden kesin bir şey söyleyemem. Fakat bir arkadaşım HP Victus 71T71EA 15-FB0004NT Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti 15.6 Inç 144Hz Full HD Freedos Beyaz Gaming Laptop - Laptop.Com.TR bunu kullanıyor bunu önerebilirim. Ekranı biraz sarımtırak, soğutması normal, malzeme kalitesi de ortalama gibi. Ekran sallanma durumu biraz var. Ama benim önerim hp victus alacaksanız rtx 4000 serisi ekran kartlı olanlarından almanız. Kalitesi genel olarak rtx 3000 serisine göre epey artmış. Fakat onların da fiyatları belli. Benim önerim eğer lenovo istiyorsan LENOVO Ideapad 15ARH7 82SB00B5TX AMD Ryzen 5 6600H 16GB DDR5 512GB SSD RTX3050Ti 4GB VGA 15.6 Inç 165Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR bu olur bu bütçede. Hem ddr5 16gb RAM var. Bütçeyi biraz daha artırabilirseniz daha iyi laptoplar önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı