Apex Edge hazır sistemde görüntü gelmiyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
İncehesap'tan Apex edge hazır sistemi satın aldım, ürün dün elime geldi ekran kartını demonte göndermişler, ekran kartını slotuna yerleştirdim güç kablolarını taktım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Anakartta GPU LED'i sürekli yeşil olarak yanıyor, ekran kartının RGB ışıkları yanıyor fakat fanları çalışmıyor. Sistemin fotoğrafını da ekliyorum.
Şu ana kadar denediklerim:
-RAM'leri çıkarıp yeniden taktım.
-Ekran kartını çıkarıp yeniden taktım slotuna oturdugundan eminim.
-Monitörü laptopta denedim görüntü alabiliyorum.
-DisplayPort kablosu ekran kartında, anakartta değil.
-BIOS pili çıkarıp, tek RAM slotunda görüntü almaya çalıştım.

Bütün bunlara rağmen hala görüntü alamıyorum. İncehesap desteke ulaştığımda BIOS pilini çıkarıp tek RAM'de calıstırmamı söylediler fakat onu da yaptım. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-13 at 18.11.48.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-13 at 18.11.48.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba arkadaşlar,
İncehesap'tan Apex edge hazır sistemi satın aldım, ürün dün elime geldi ekran kartını demonte göndermişler, ekran kartını slotuna yerleştirdim güç kablolarını taktım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Anakartta GPU LED'i sürekli yeşil olarak yanıyor, ekran kartının RGB ışıkları yanıyor fakat fanları çalışmıyor. Sistemin fotoğrafını da ekliyorum.
Şu ana kadar denediklerim:
-RAM'leri çıkarıp yeniden taktım.
-Ekran kartını çıkarıp yeniden taktım slotuna oturdugundan eminim.
-Monitörü laptopta denedim görüntü alabiliyorum.
-DisplayPort kablosu ekran kartında, anakartta değil.
-BIOS pili çıkarıp, tek RAM slotunda görüntü almaya çalıştım.

Bütün bunlara rağmen hala görüntü alamıyorum. İncehesap desteke ulaştığımda BIOS pilini çıkarıp tek RAM'de calıstırmamı söylediler fakat onu da yaptım. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba aynı sistemi satın aldım aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinizmi bendede ekran gelmiyor

Nasul ulaşabilirim size?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı