15000 TL 27 inçten büyük curved monitör önerisi

Bütçe
15000

mSarioglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Casper Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 260HZ 1ms 400NIT Curved Freesync + G-Sync FHD Monitör arkadaşım bunu aldı, ofis işleri için büyük ekran kullanmam gerekiyor ilk benim ofiste kurduk 1-2 gündür kullanıyorum ama çok pixelleşiyor gibi geldi ekran bana. Max 15K bandında 27 inçten büyük monitör önerisi yapabilecek var mi acaba? Oval ekran olursa çok güzel olur, Full HD olduğu için sanırım çok pixel oluyor ve bu beni baya rahatsız ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Casper Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 260HZ 1ms 400NIT Curved Freesync + G-Sync FHD Monitör arkadaşım bunu aldı, ofis işleri için büyük ekran kullanmam gerekiyor ilk benim ofiste kurduk 1-2 gündür kullanıyorum ama çok pixelleşiyor gibi geldi ekran bana. Max 15K bandında 27 inçten büyük monitör önerisi yapabilecek var mi acaba? Oval ekran olursa çok güzel olur, Full HD olduğu için sanırım çok pixel oluyor ve bu beni baya rahatsız ediyor.

32" G65B öneririm. Samsung öğrenci indirimiyle 14.300 TL.

Merhaba arkadaşlar,
Casper Excalibur m. E315FHD-G 31.5" 260Hz 1ms 400nıt Curved FreeSync + G-Sync FHD monitör arkadaşım bunu aldı, ofis işleri için büyük ekran kullanmam gerekiyor ilk benim ofiste kurduk 1-2 gündür kullanıyorum ama çok pixelleşiyor gibi geldi ekran bana. Max 15k bandında 27 inçten büyük monitör önerisi yapabilecek var mi acaba? Oval ekran olursa çok güzel olur, Full HD olduğu için sanırım çok pixel oluyor ve bu beni bayağı rahatsız ediyor.

Aynı modelin 27 liğini kullanıyorum, ben gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı