15000 TL AutoCAD ve Excel için laptop tavsiyesi

nambse

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
İş yerinde kullanacağımız bir laptop arayışımız var. İş yerimizde ağırlıklı olarak AutoCAD ve Excel üzerinde çalışıyoruz. Şimdiye kadar yaptığım araştırmada aklımda şu modeller var:

ASUS ROG 14 inç küçük bir ekranı var ama harici monitörümüz olduğu için problem olacağını düşünmüyorum.
Thinkpad'in oldukça kaliteli olduğunu biliyorum ama harici ekran kartı olmaması AutoCAD adına bir problem oluşturur mu maalesef emin olamadım.

Sizlerinde düşüncelerini, tavsiyesini alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.

Ekleme: Bütçemiz 15000 ama çok iyi bir seçenek olursa 1-2 bin kadar artabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Autocad'de 3d mi 2d mi çalışacaksınız? Notebook sabit mi kalacak sık sık taşınacak mı? Numpad kullanmayacak mısınız excel dosyalarını düzenlerken?

Autocad'de 3d mi 2d mi çalışacaksınız? Notebook sabit mi kalacak sık sık taşınacak mı? Numpad kullanmayacak mısınız excel dosyalarını düzenlerken?

2D Çalışmalar yapıyoruz. Çalışanlarımız için 4 adet alacağız, isteyen taşıyacak isteyen ofiste bırakıcak. Kablosuz klavye kullandığımız için numpad'i önemsememiştim açıkçası ama numpad kullanılıyor.

Thinkbook 15p düşünebilirsin. Birde asus ASUS Rog Zephyrus G14 var. Oyuncu laptop çok önermiyorum ama düşünebilirsin. Batarya sorun olmaz dersen, Ideapad gaming 3 ve Monster tercihler olabilir. Asus TUF seriside var ancak dışardan bakıldığında oyuncu pc havası fazladır. Önemli mi size kalmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…