Arkadaşlar merhaba.
İş yerinde kullanacağımız bir laptop arayışımız var. İş yerimizde ağırlıklı olarak AutoCAD ve Excel üzerinde çalışıyoruz. Şimdiye kadar yaptığım araştırmada aklımda şu modeller var:
www.trendyol.com
ASUS ROG 14 inç küçük bir ekranı var ama harici monitörümüz olduğu için problem olacağını düşünmüyorum.
Thinkpad'in oldukça kaliteli olduğunu biliyorum ama harici ekran kartı olmaması AutoCAD adına bir problem oluşturur mu maalesef emin olamadım.
Sizlerinde düşüncelerini, tavsiyesini alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.
Ekleme: Bütçemiz 15000 ama çok iyi bir seçenek olursa 1-2 bin kadar artabilir.
İş yerinde kullanacağımız bir laptop arayışımız var. İş yerimizde ağırlıklı olarak AutoCAD ve Excel üzerinde çalışıyoruz. Şimdiye kadar yaptığım araştırmada aklımda şu modeller var:
ASUS Rog Zephyrus G14 Ga401qe-k2204 Ryzen 7 5800hs 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 14" Wqhd 120hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Rog Zephyrus G14 Ga401qe-k2204 Ryzen 7 5800hs 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 14" Wqhd 120hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ASUS ROG 14 inç küçük bir ekranı var ama harici monitörümüz olduğu için problem olacağını düşünmüyorum.
Thinkpad'in oldukça kaliteli olduğunu biliyorum ama harici ekran kartı olmaması AutoCAD adına bir problem oluşturur mu maalesef emin olamadım.
Sizlerinde düşüncelerini, tavsiyesini alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.
Ekleme: Bütçemiz 15000 ama çok iyi bir seçenek olursa 1-2 bin kadar artabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: