15000 TL civarı laptop önerisi

Bütçe
14000-16000

Buğraa_2001

Hectopat
Daha fazla  
Günümüzde bilgisayarlar artık çok gelişmiş, teknik problemler çok yaşanmıyor ancak satıcısını bilmediğin ve ürünle ilgili sorun yaşadığın takdirde seninle ilgilenecek bir satıcı çok önemli. Özellikle evine yakın olması çünkü kargo süreçleri can sıkıcı ve ürünü nasıl taşıdıkları konusunda güvenemiyorsun. Asus ekran kartında daha iyi ve daha ufak gibi harici ekran kullanıyorsan ağırlık ve taşıma açısından asus daha mantıklı olabilir.

Günümüzde bilgisayarlar artık çok gelişmiş, teknik problemler çok yaşanmıyor ancak satıcısını bilmediğin ve ürünle ilgili sorun yaşadığın takdirde seninle ilgilenecek bir satıcı çok önemli. Özellikle evine yakın olması çünkü kargo süreçleri can sıkıcı ve ürünü nasıl taşıdıkları konusunda güvenemiyorsun. Asus ekran kartında daha iyi ve daha ufak gibi harici ekran kullanıyorsan ağırlık ve taşıma açısından asus daha mantıklı olabilir.
Harici bir ekran kullanabileceğimi çok sanmıyorum büyük ihtimalle yurtta kalacağım çünkü ama ekran boyutu önemli değil benim için tek istediğim 1-2 sene sonra yeniden bir laptop almak zorunda kalmayayım en azından okulum bitene kadar dayansın.

Bundan iyisi yok bence.
Bu cihaza bende bakıyorum bu aralar fakat ingilizce inceleme videolarında editörler pek önermiyorlar. Gayet ağır olmasına ve kasasının büyük olmasına rağmen işlemci yük altında 100 derecelere çıkıyor. Bunu duyunca biraz soğudum ben cihazdan.

Bu cihaza bende bakıyorum bu aralar fakat İngilizce inceleme videolarında editörler pek önermiyorlar. Gayet ağır olmasına ve kasasının büyük olmasına rağmen işlemci yük altında 100 derecelere çıkıyor. Bunu duyunca biraz soğudum ben cihazdan.

Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama sıcaklık konusunda endişelerim var çok fazla oyun oynayan birisi değilim oyunları genelde masaüstü bilgisayarımda oynuyorum iş için kullanımda da sıcaklık konusu böyle olur mu sizce?

Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama sıcaklık konusunda endişelerim var çok fazla oyun oynayan birisi değilim oyunları genelde masaüstü bilgisayarımda oynuyorum iş için kullanımda da sıcaklık konusu böyle olur mu sizce?
İş için kullanırken sorun olacağını sanmıyorum, laptop 100 dereceyi görüyor ama turbo fan ile galiba 80-90 sabitlenir ve bence fazla değil laptop için normal değerler. Sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı