15000 TL ekipman dahil sistem önerisi

Bütçe
15000

mertzxm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu benim ilk konum ve yardıma ihtiyacım olduğu için bir hesap açtım. Başlıkta da gördüğünüz gibi 15000 TL'ye ekipmanlı bir sistem arıyorum. 2 ay içinde ilk bilgisayarımı alacağım. İlk kez alacağım için sistemler hakkında hiçbir bilgim yok (ekran kartı vs.), o yüzden buraya geldim. Bilgisayardan çoğunlukla oyun oynayacağım. 2-3 siteye girdim, maalesef günümüzde bir hazır sistem 10000 TL civarı. Ben de gereksiz veya yanlış harcama yaparım diye sizlerden yardım istedim. Başlıkta ekipmanlı yazdım, ekipmanlı derken monitör, klavye ve mouse. Yani set halinde olmalı, bütçem bu kadar 😐. Büyük ihtimal bütçe yetmeyecek o yüzden kulaklık eklemeyin, sadece PC, monitör, klavye ve mouse. Ama kulaklık için yeterli bütçeyi çıkarabilirseniz mükemmel olur 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
(x2)

Tek M.2 slotu bulunan anakartlı sistemlere ileride depolamaya güncelleme yapması kolay olsun diye Gen3 yerine SATA 3.0 SSD öneriyorum. Vasat bir Gen3 M.2'dense SATA 3.0 ile bir süre idare edip sonra Gen4 bir SSD takmayı ben daha mantıklı buluyorum. Tabii bu durum kullanıcının tercihine kalmış. Aksi kanaatte iseniz bu PCI-e Gen3 M.2 SSD'ler alınabilir:

Pny 500 GB XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Monitör olarak da:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı