15000 TL laptop önerisi

Bütçe
10000-15000

InfinitePain

Centipat
Katılım
11 Ekim 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar çizim işlerim için bir Laptop almayı düşünüyorum. Kullanıcağım programlar: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Autocad, Corel, 3D Max. 10 bin ile 15 bin arası bütçem var hangi laptop modellerini önerirsiniz. Bütçem yeterli olduğu için M1 işlemcili Macbook Air düşünmüştüm ama acaba Windows bir laptop almak daha mantıklı mı olur? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Air'ya da Pro almanızı öneririm. Sıkıntı yaşamazsınız.

Windows tarafında daha uygun fiyatlı ama yine işimi görecek modellere bakmak daha mantıklı gelmişti. Acaba onları neden önermediğinizi anlatır mısınız? Birde M1 işlemcili modeller sorun çıkartır mı? Sonuçta çok eski bir işlemci modeli deyil.
 
Yani bu benim komple verebileceğim miktarın sınırında. Lenovoda falan 6-9 bin arası modeller var onlarda görmezmi işimi. Yani hiç olmaz alsanda 1 sene sonra işini görmez diyosanız macbook her türlü daha iyi gözüküyo. Pekde anlamıyorum zaten bu işlerden geçen sefer de kuzenimden yardım almıştım zaten. Biraz durumu açıklarsanız çok minnettar olurum.
 
Yani bu benim komple verebileceğim miktarın sınırında. Lenovo'da falan 6-9 bin arası modeller var onlarda görmezmi işimi. Yani hiç olmaz alsanda 1 sene sonra işini görmez diyosanız MacBook her türlü daha iyi gözüküyor. Pekde anlamıyorum zaten bu işlerden geçen sefer de kuzenimden yardım almıştım zaten. Biraz durumu açıklarsanız çok minnettar olurum.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-81y400xstx-p-HBCV00000BDM1M bu tarz bir laptapta işinizi görür ama 3 yıl maksimum götürür oyunda oynamayacaksanız Mac alın kafanız rahat olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı