15000 TL monitör hariç sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
15000

İşlemciyi i7 10700K'ya yüksletip alabilirsiniz.

Ayrı ayrı toplamayı düşünüyorum hocam hazır sistem taraftarı değilim ama teşekkür ederim öneriniz için.

Ayrı ayrı toplamayı düşünüyorum hocam hazır sistem taraftarı değilim ama teşekkür ederim öneriniz için.

Belki attığım sistemden daha iyisi toplanadabilir hocam, ben aklınızda bir fikir olsun diye atayım dedim.

@RPM toplar size ayrı ayrı. Eğer daha iyisi toplanmazsa attığım sistemi düşünebilirsiniz.

İndirimde: SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) - Sepette %15 İndirimli! | Teknobiyotik

Toplam 15.735 TL.

Öneriniz için teşekkür ederim. Kasayı kesinlikle corsair 465x modelinden temin edeceğim 100-200 lira gibi bir fark var zaten sorun değil. Eğer müsaitseniz 1-2 sorum olacaktı size.

1)Bahsettiğim kasanın teknik olarak yetersiz olduğu bir konu var mıdır gerek inceleme gerek ürün değerlendirme videolarında bir olumsuzluktan bahsedilmemiş.

2)Sadece oyun olarak değil genel kullanım ve ileriye dönüşlülük bakımından(render ya da workstation amaçlı değil genel kullanım) seçtiğiniz işlemcinin 5800x ile farkı kağıt üzerinde fazla mıdır? Ek olarak bütçe artırımına gidilip 5800x seçilmeli midir?

3)AMD Sistemlerde ram mhz'si önemli midir? Kafamda 3600 mhz cl18 corsair ramler vardı.

4)Ve son olarak attığınız PSU güvenilir midir? Şu an kullandığım güncel PSU'dan çok çektim güvenilir ve kaliteli bir ürün olmasına rağmen. Corsair-CM markalarına yönelesim var bu bileşende.

Şimdiden teşekkürler hocam iyi forumlar.

2)

İfadeler: RPM
@Geoffroy

1. Teknik anlamda kasa yeterli duruyor, bir problemini göremedim.

2. Genel kullanım için çok üst seviye bir sistem oluyor bu, 5800X için bütçeyi zorlamaya gerek yok, oyun anlamında da 5600X ile arasında az fark var.

3. AMD sistemler için en önemlisi RAM frekansı, attığım RAM'ler güzel.

4. Evet, High Power performance GD modeli çok tavsiye edilen kaliteli bir model.

Teşekkür ederim kafamda kaba taslak bir "seçilebilir model ve parçalar" oluştu. Kalanını bütçeme göre karar vermeye çalışacağım. Anakartta gaming edge wifi modelini düşünüyordum MSI'ın aralarında 250 lira gibi bir fiyat farkı var sizin attığınızla. Ses yongası ve soğutması daha kaliteli. Bu konuda bilginiz var mı?

Evet, o güzel bir anakarttır, tavsiye ederim, aradaki farkı verebilecekseniz onu alın.
Çok teşekkürler hocam. Günlerdir öne çıkarıp duruyordum konuyu sonunda birisi yardımcı oldu Sistemi almaya yakın yeniden rahatsız etsem sizi bir sorun olur mu?

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…