Merhaba.
İlk olarak macOS mu alsam Windows mu alsam karar veremedim. Kullanım amaçlarımı yazacağım. Sizin bana tavsiye vermenizi bekliyorum.
- Oyun oynamayi düşünmüyorum sadece giriş seviyesindeki oyunları belki oynarım.
- Genel kullanım amacım programlama, film-dizi izleme, genel kullanım.
- Pil süresi normal kullanımda en az 8-9 saat gitmeli.
- Ekranı kaliteli olmalı, 1440p olursa en az çok iyi olur.
- Hafif olmalı.
- Malzeme kalitesi iyi olmalı, kullanırken kesinlikle dandik hissiyatı vermemeli. Premium hissettirmeli.
- Ses kalitesi süper olsun demiyorum ama en azından film, dizi ve müzik işlerinde tatmin etmeli.
Dediğim gibi Windows ya da macOS konusunda kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kullanım amaçlarına göre ve pil performansı için macOS almanızı öneririm.
MacBook 2560x1600 ekranıyla mükemmel bir performans gösteriyor. Diğer konularda tartışılmaz zaten.
Benim tercihim 15.899TL'ye(Eğitim indirimi hariç) 512GB + 8 çekirdek GPU'ya sahip M1 + 16GB MBA olurdu. Fansız bilgisayar kullanma deneyimi gayet iyi. 899TL'yi eğitim indirimiyle halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Son gün bugün haberiniz olsun.
Kullanım amaçlarına göre ve pil performansı için macOS almanızı öneririm.
MacBook 2560x1600 ekranıyla mükemmel bir performans gösteriyor. Diğer konularda tartışılmaz zaten.
Benim tercihim 15.899TL'ye(Eğitim indirimi hariç) 512GB + 8 çekirdek GPU'ya sahip M1 + 16GB MBA olurdu. Fansız bilgisayar kullanma deneyimi gayet iyi. 899TL'yi eğitim indirimiyle halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Son gün bugün haberiniz olsun.
M5, M4 Pro veya M4 Max çipli MacBook Pro laptop için apple.com adresinden verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.
En ucuz Macbook Pro Z11B00098 Apple M1 16 GB 256 GB SSD 13.3" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Macbook Pro Z11B00098 Apple M1 16 GB 256 GB SSD 13.3" Notebook özelliklerini incele, 27.706,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!