pcsimcap
Hectopat
Daha fazla
İyi akşamlar. Bütçem dahilinde belki biraz üzerine çıkabilirim. 27 inç en az 2K gecikme değeri düşük performanslı kaliteli monitör arıyorum. Hertz değerinin yüksek ms değerinin düşük olması da önemli çünkü Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. North Bayou NB F80 stant ile kullanacağım için monitörde VESA özelliği olmasını da istiyorum. Sistemim 4070'li bir sistem.
Bu ayarlarda çok monitör var ve kafam karışıyor siz de iyi dediğiniz model varsa atabilirsiniz. Araştırdığım bazı modeller:
www.akakce.com
www.akakce.com
www.epey.com
Bu ayarlarda çok monitör var ve kafam karışıyor siz de iyi dediğiniz model varsa atabilirsiniz. Araştırdığım bazı modeller:
Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MPG 275CQRXF Monitör
MSI MPG 275CQRXF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.